Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[10s][Ogarnięty] Kwadratowa Rozwałka [Eventy][Autorskie pluginy]

ExClusiVe.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:En0iR

Mikrofon:Jest

TS:Jest

Coś o sobie:Jestem miłym pomocnym chłopakiem.Interesuję się informatyką i sportem.Przestrzegam zasad j. Polskiego.Nie lubię się kłócić lecz jak wiem że coś mi się nie podoba to wyrażam własne zdanie.

Opublikowano

Nick: Veadil,

Mikrofon: Nie posiadam,

TS: Nie posiadam,

Coś o sobie: Jestem miły, spokojny, pomocny, mam 16 lat i szukam jakiegoś ciekawego serwera.

Opublikowano

Nick: KosmoTost

Mikrofon: Tak

TS: Tak

Coś o sobie: Mam na imię Sebastian i mam 14 Lat. Mieszkam w Bukownie, niedaleko Krakowa. Interesuję się sportem i grami. Jestem zabawny i mam poczucie humoru. Zawsze pomagam i służę radą.

Opublikowano

Nick: Maniok

Mikrofon: Tak

TS: Tak

Coś o sobie: Jestem miły, spokojny, pomocny, ambitny kreatywny mam 16 lat, pochodzę z Żywca, interesuję się grafiką komputerową.

Opublikowano

! NIE POLECAM SERWERA !

* Grałem sobie i było oke , ale potem Qes ( czy jak mu tam ) mnie zablił. - stracilem cale eq i lvl .

* nastepnie ktos z luku mnie ded

*potem jeszcze raz i banned bo nie mam zyc

*chcialem eq odzyskac to mnie zbanowali i napisali ze " banned for nodus "

CZY TO NORMALNE ?

NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

Nick: Gwiazdeczkaaa

Mikrofon: TAK

TS: TAK

Coś o sobie: Jestem miła uwielbiam tego typu serwery minecraft. Nie biję bez powodu mam 17 lat ale moją wadą jest dysleksja więc przepraszam jeśli trafi się jakiś błąd i może jestem słabsza od innych ale to nie moja wina, że zostałam jedną osobą, która ma dysleksję. Prosze o przyjęcie do WL.

Opublikowano

Nick: GibbonQUQ

Mikrofon: TAK

TS: TAK

Coś o sobie: Mam na imię Tomek , mam 13 lat . Lubie tego typu serwery(grałem już na wielu tego typu . Sądze, że ten serwer( jak jeden z KILKU) wybije się do góry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...