Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] dark orbit classic rotacja irysa

exide7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ok ale dodaj profik pilota + wiecej urki za alieny zeby w ok 2tygodni rozbudowac sie chociado polowy punktow pp najlepiej zrob 100 ok POZDRO EXIDE

Sory za pisownie ale na telefonie pisze

Opublikowano

w wersji offline dodam wbudowane boty klikasz np użyj k bota i gra robi czarny scren i potem jasny i pokazuje losowo ile wybociłeś albo losowy warn :D otem ban graj od nowa:D

taka symulacja anie x2 nagrody to ma być stary client a profil to admin w online dostanie ale teraz się uczę programować żebym lepiej se radził ale pomysł gry jest :)

mam na mediafire gre z irkami pisac na pw

0572.jpg

Opublikowano

I jak ile ci to zajmie i popieram @UP zrób tak żeby te pierwsze osoby były troche rozbudowane itd ... Nie zapomnij o stworzenia HOME :D

w wersji offline dodam wbudowane boty klikasz np użyj k bota i gra robi czarny scren i potem jasny i pokazuje losowo ile wybociłeś albo losowy warn :D otem ban graj od nowa:D

taka symulacja anie x2 nagrody to ma być stary client a profil to admin w online dostanie ale teraz się uczę programować żebym lepiej se radził ale pomysł gry jest :)

mam na mediafire gre z irkami pisac na pw

Nie zrozumiałem twojej wypowiedzi dokładnie

Napisz na pw gre z irkami :)

Opublikowano

Proszę ,proszę wygląda to solidnie ,jak dorobisz alienki i zrobisz porządnie wszystko ,to na 100% zagram.

Opublikowano

Zrób tak żeby każda firma miała des ale zawsze w kolorze frakcji.

Np EIC = Niebieski Venom (to by było coś)

Albo Vru = Zielony Spectrum

Opublikowano

na razie się uczę i online zrobię za 2 lata a singla może w tym roku czekajcie będzie warto nie odpuszczę tej gry mam zamiar to zrobić :)

to ma być stary client nie venomy i inne

0572.jpg

Opublikowano

zauważ że napisanie gry darkorbit to nie 5 minut dobra już czekaj robie może dodam jeszcze nowego clienta co???? poczekaj 5 minut a wysle ci skonczaną gr a może fytki do tego?

0572.jpg

Opublikowano

ludzie czego wy oczekujecie nawet alienów nie ma targeting nie zrobiony mapki też nie wy naprawdę myślicie chyba że to 2 dni się robi .

edox powodzenia życzę

Opublikowano

właściwie jest mowa o offline.

ogólnie to jest rzecz banalna jeżeli chodzi o offline

jest jednak wiele jebania się z pierdółkami typu wyposarzenie, żeby to było optymalne i łatwe w edycji.

ważne że zaczoł coś robić. on jest na razie lajkiem i nie wymagajcie od niego za dużo, ale naprawdę szybko się rozwija

póki mam czas staram się coś pomóc, ale z tego co wiem exide na razie pracuje nad innym projektem

nie wiem czy mogę mówić o nim ;)

Space War
Faza alpha
War of Peace
Faza tworzenia engine

Opublikowano

jest targeting i strzal :D

ale nie ma sensu gry bo npc nie traci hp

irki mają problem kiedy player atakuje

0572.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...