Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chore gry

cocurro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piewrsza myśl. Postal 2 + postal 2 apocalypse weekend. Gra dla psycholi... niewyżytych psycholi. Nie wiem jak z postal 3, czy jest dobra, ale 2 przeszedłem z 4 razy z dodatkiem

@down

Żartowniś z ciebie <3

graphic.png

Opublikowano

Życie, ostro ryje psychę, nie posiada HUD'a, posiada rozbudowaną gospodarkę, ponad 7miliardów graczy dziennie, rozbudowane lokacje.

Tylko grafika taka sobie, ale grywalność bije na łeb wszystko. Do tego rejestracja trwa około 9 miesięcy, a przymusowy samouczek pomiędzy 15-20 lat.

Opublikowano

Afterfall InSanity :DDDDD

wychodzisz na powierzchnie i na powitanie dostajesz odciętą głowę w kiblu :D

trochę dalej dostajesz mózg w kiblu ,ludzkie nogi i ręcę(obgryzione z mięsa) ,wnętrzności w kiblu lub porozwieszane na ścianie

jak walczysz z wrogiem to możesz mu głowę ściąć :D

ew. jest zadanie "Znajdz głowę doktora" "Znajdz rękę doktora"

głowa w ścianie ręka przybita gwozdziem do stołu operacyjnego

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

W Saints Row The Third to jedynie brutalność jest.. no bo krwawe zabijanie wręcz rzeź xD.

Moja propozycja to Saw : The Game (słaba ale momenty niektóre dają radę - dla fanów filmów Piła xD)

photo261314.png

Opublikowano

W Saints Row The Third to jedynie brutalność jest.. no bo krwawe zabijanie wręcz rzeź xD.

Moja propozycja to Saw : The Game (słaba ale momenty niektóre dają radę - dla fanów filmów Piła xD)

Ty chyba nie widziałeś gry z brutalnymi zabójstwami.

Już lepiej The Punisher wypada pod tym kątem.

Trolling is a art.

Opublikowano

Penumbra / Amnesia (jak Amnesia to custom story )

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Metin.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeśli szukasz zjebanej gry - metin 2.

A jeśli szukasz czegoś, co zryje ci psychikę, to polecam The Walking Dead, albo Spec line; The ops.

Opublikowano

Nie chcę powtarzać innych ale na pewno Postal 2. Gra jest tak porąbana że to się w pale nie mieści (rzucanie w ludzi głowami krów, używanie kotów jako tłumik itd).

Opublikowano

Condemned Criminal Origins polecam osobiście.

Hmm..F.E.A.R'y wszelakie, You Are Empty (też jebie w mózgu) NecroVision - też praktycznie, od kilku godzin jak lecisz i napierdalasz SAM martwych szwabów, to jebie się w bani

xD

Hmm..co jeszcze...DEAD SPACE, tak samo - po czasie będziesz się bał klimatyzacji etc. najlepiej to odrazu (jeżeli dobrze pamiętam czy jest) poziom trudności sobie podwyższ

:)

1358504244-U713459.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...