Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ps2 FreeMcBoot

zcw

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siema

Zakupiłem karte na allegro - oczywiście sprzedający lipny w komunikacji

na karcie było wszystko... nadusiłem coś i mam tylko 3 nazwy

Browser

System Configuration

uLauncherELF

ESR (wyłacza mi telewizor;D)

Free McBoot Configuration - NIECHCĄCY TERAZ TO USUNEŁEM

no a jak wgrać: uruchom gre z pendriv'a itp!?

HELP - DAM LIKE

Opublikowano

Free McBoot Configuration - jest to z tego co wiem plik przerabiający konsolę. A co do tego pendrive'a to dyski twarde, pamięci flash czyli np. pendrive nie są rozpoznawane przez PS2Browser. Podłączając tego typu urządzenie nic nie pojawi się w browserze. Musisz kupić czytnik kart pamięci, podłączyć do niego swoją kartę a następnie połączyć z komputerem. Prześlesz grę z niego na kartę i wszystko powinno działać. :)

@DOWN

Ten sposób znam od dawna znalazłem go kiedyś na jakimś forum i wszystko działa. Tak więc pamiętaj, że z trudnych sytuacji nie zawsze jest tylko jedno wyjście :)

Opublikowano

@up

flame on

żadnych czytników nie musi kupować o czym Ty za przeproszeniem p********? po za tym, jak Ty sobie wyobrażasz wypalenie gry z karty? karty mają 8mb-64mb pamięci, gry co najmniej od 300mb w górę

jak nie masz o tym pojęcia to nie wypisuj bzdur człowieku

flame off

sorry nie wytrzymałem tego steku bzdur

@topic

Bez problemów da się odpalić grę z pena czy dysku.

Wystarczy pobrać Open PS2 Loader i wszystko robisz z poziomu uLauncherELF. Gry nagrywasz za pomocą USBExtreme, ważne żeby po nagraniu gier zrobić defragmentacje pendrive'a przy pomocy programu Power Defragmenter, folder Open PS2 Loader wrzucasz na pendrive'a czy dysk. Włączasz konsole i trzymasz R1 - powinien odpalić się uLauncherELF, podpinasz pendrive'a do USB, w uLauncherELF schodzi w dół i wybierasz Open Loader.ELF, naciskasz X i grasz.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...