Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu moj Kbot strasznie szybko zuzywa kupony na naprawe. Miałem dziś ich około 25, a teraz mam 0 mimo, że dedłem może jakieś 5 razy (dronów nie naprawial). I teraz jak nie mam kuponow to przy zalogowaniu sie na Kbota pisze, że twój statek został zniszczony i nie moge uzywac kbota. Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi i przy okazji powiedziec jak szybko nazbierac tych kuponów (zakup premium nie wchodzi w gre).

Opublikowano

Kupony możesz zbierać ze skrzynek bonusowych podczas różnych większych eventów jeśli BP umożliwi zbieranie kuponów.

Co do twojego zużycia - musiałeś padać dużo razy albo naprawiał drony bo inaczej tego się nie da wyjaśnić.

Bot nie ma nic do tego.

Opublikowano

Czyli puki nie mam kuponow na naprawie nie oplaca mi sie bocic bo naprawa bedzie kosztowala po 500 uri... Szkoda. Rozumiem, że oprócz ewentów skrzynkowych nie da sie zebrac inaczej duże ilosci kuponow?

Opublikowano

Czyli puki nie mam kuponow na naprawie nie oplaca mi sie bocic bo naprawa bedzie kosztowala po 500 uri... Szkoda. Rozumiem, że oprócz ewentów skrzynkowych nie da sie zebrac inaczej duże ilosci kuponow?

Mieszaj w kociołku (galaxy gates), zbieraj palladium i rób wrota (jakieś marne ilości też z nich są xD).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...