Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwoływanie Konia po wystawieniu Sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Gdy otwieramy własny sklep na game2089, nasz koń spierdala w siną dal. Aby temu zapobiec, wgrywamy tego difa. Testowane, działa, psource dam potem, jak było to wypierdolić.

This difference file has been created by JachuPL

game_r2089M_32
0003119B: E8 B8

57199140501148694665.png

Opublikowano

lepiej, jak 'spierdala w siną dal'. nie ma takiego burdelu na rynkach

racja, ale są ludzie, którzy chcą "uzyskać klimat początków metina", a parę osób już pytało czy coś takiego da się zrobić, to wstawiam ;)

btw, również uważam to za nieprzydatną modyfikację :D

57199140501148694665.png

Opublikowano
Gdy otwieramy własny sklep na game2089, nasz koń spierdala w siną dal.

Grunt to potrafić wyjaśnić problem. :-)

@Aw diff nieprzytadny przynajmniej z tego względu iż ludzie czasem robią to specjalnie. Po 2. I tak nie będziesz jeździć "siną w dal" koniem z otwartym sklepem.

nanicz.png

Opublikowano

CraiNs zwróć uwagę na to, że ten diff zmniejszy lagi w głównych miastach poprzez pozbywanie się zbędnych koni.

On działa dokładnie odwrotnie

sygnatura2.png

Opublikowano

On działa dokładnie odwrotnie

Dlaczego? Skoro pozbywamy się zbędnych koni z miast, to chyba dobrze to wpływa na płynność gry.

@down

ops, źle przeczytałem temat -.-

umarł

Opublikowano

Dlaczego? Skoro pozbywamy się zbędnych koni z miast, to chyba dobrze to wpływa na płynność gry.

On napisał że ten dif zmniejszy lagi, a dif z tego tematu przywraca nieodwoływanie koni po założeniu sklepiku, czyli przywraca lagi.

sygnatura2.png

Opublikowano

Nie widzę potrzeby wywalania czegoś co jest przydatne...

Nie widzę potrzeby pisania przez ciebie takich popierdolonych postów, zwykły debil z ciebie.

W tematach, super kłest, dif o pośladek pomacać ...

Weź idź z tego forum, bo później upada na twój poziom.

Pozdroo...

Co do tematu, to kto chcę może mu się przydać, PS: te niemcy to mają stalowe nerwy, aby szukać levelków w game :D

Opublikowano

Dzięki z dif, będę mogł wrócić do starych czasów, lol.

Ta, Tobie to zbytnio nie przeszkodzi, bo na Twoich serwerach nikt nie gra więc nie będzie lagować :D

Jak ja nie mam teraz nawet serwera to co ty pierdolisz chłopcze? Rozumiem, że tak Cie boli że nie chcieli cie do moddersów, ale możesz już wytrzeć oczy, wydmuchać nos i wypierdalać w podskokach ;)

Ja do moddersów? Hahahahahaha :D

Teraz nie masz, ale miałeś ;)

I wytarcie oczu raczej Tobie się przyda, nie będę głośno mówił kto mi się na gg żalił, jak to do Ciebie dzwonili, albo Cie od Wydymiona wyzywali ;)

@Top Super diff, przydatny :)

Opublikowano

Jak ja nie mam teraz nawet serwera to co ty pierdolisz chłopcze? Rozumiem, że tak Cie boli że nie chcieli cie do moddersów, ale możesz już wytrzeć oczy, wydmuchać nos i wypierdalać w podskokach ;)

antywarn.

a dasz radę zrobić w game otwieranie sklepu tylko na jakiejś mapie? :(

Nigdzie się nie podpisałem pod pracę krzywego, po za tym wyjaśniliśmy sobie z nim to, więc nie ma potrzeby pisać z tobą durnych postów.

Zmieniłeś temat, psychologicznie rzecz biorąc chcesz uciec od prawdy.

Więc skończ z tymi postami....

@topic

Difek można użyć na mniejszych serwach, bo na większych będą lagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...