Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAGI !

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A od czego moga byc lagi...? Facepalm. Ile mb masz neta?

jak juz wspomnialem lagi mam 1 na miesiąc...

najlepsza porada zmien rozdzielczosc ekranu

dobrze, ale na jaką rozdzielczosc ?

Opublikowano

pragne ci powiedziec ze mam dobry net i najnowszy z górnej poly windows 7 !!!

Ooo. Masz internet od windows 7. To jakis pakiet specjalny pewnie co? Specjalnie na zamowienie, łaaaaał.
Opublikowano

WITAM, CHCALBYM SIE ZAPYTAC jak moge uniknąc lagów najczęsciej nie mam lagów, ale jak juz są to naprawde duze

bardzo prosze o odpowiedzi, bo to dla mnie wazne, pozdro

zrobilem tez bardzo niską grafike i to wogóle nie pomaga :(

Wchodź na serwery z pingiem max 80, ustaw drgania kamery na nie i zobacz wtedy.

Opublikowano

Ooo. Masz internet od windows 7. To jakis pakiet specjalny pewnie co? Specjalnie na zamowienie, łaaaaał.

Gdzie on tu napisał, żę ma neta od windows7?

Napisał, że ma dobry net I podkreślam I windowsa 7.

Okulary kupić, albo nauczyć się czytać.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Gdzie on tu napisał, żę ma neta od windows7?

Napisał, że ma dobry net I podkreślam I windowsa 7.

Okulary kupić, albo nauczyć się czytać.

Kto tu nie umie czytac? "Dobry" i "najnowszy" net z MPCej poly windows 7... o to mu chodzi:

dobry i najnowszy net z MPCej poly - windows 7.

Wiec sam zainwestuj w okulary.

Opublikowano

noobku, zaskocze cie jak nie umiesz poprawnie rozumowac: mam dobry net i najnowszy KOMP windows 7 ;)

Opublikowano

Może po prostu byś podał specyfikacje komputera i szybkość neta ty grzybie bagienny?Na chuj nam mówisz, że masz Win 7, to nic nam nie daje, Win7 Home Premium, Win 7 Ultimate, Win7 Enterprise, Win7 32 bitowy czy 64? Jak chcesz, żeby ktoś tutaj ci pomógł to dawaj to, o co poprosi, jak prosimy o specyfikacje, to dajesz nam specyfikacje, win7 to nie specyfikacja komputera tylko pierdolony system operacyjny, dobry net to znaczy jaki? Najnowszy komp, co kupiłeś lapka za 1200zł z biedronki i już myślisz, że jest najnowszy? Nic nam to nie mówi.

Start>Uruchom>dxdiag

Na win7:

ctrl+alt+delete>uruchom menadżer zadań>plik(nowe zadanie)>dxdiag

Zrób screeny specyfikacji, karta graficzna, procek, ram.

Po drugie "noobku", "najnowszy KOMP Win7" no kurwa, czy tobie na oczach pizdy wyrosły?

Do sprawdzenia szybkości:

speedtest.net

Lagi są od neta, ściny są od sprzętu, zdecyduj się, czy to są lagi czy ściny?

Czy cię wywala podczas gry, co się dzieje podczas tych "lagów"

Opisałbyś dokładnie sytuację.

Opublikowano

noobku, zaskocze cie jak nie umiesz poprawnie rozumowac: mam dobry net i najnowszy KOMP windows 7 ;)

To sie naucz skladac zdanie frajerze >< i sprawdz definicje lagow.

Wolisz wywrozenie z kuli czy moze z fusow? Pomysl zanim zalozysz kolejny temat bo na razie wiemy ze masz win7 a postow juz jest 15+...

Opublikowano

jak juz wspomnialem lagi mam 1 na miesiąc...

dobrze, ale na jaką rozdzielczosc ?

Ustaw rozdzielczość: 1024x768 i zobacz czy pomogło ,,choć coś" .

Opublikowano

Może po prostu byś podał specyfikacje komputera i szybkość neta ty grzybie bagienny?Na chuj nam mówisz, że masz Win 7, to nic nam nie daje, Win7 Home Premium, Win 7 Ultimate, Win7 Enterprise, Win7 32 bitowy czy 64? Jak chcesz, żeby ktoś tutaj ci pomógł to dawaj to, o co poprosi, jak prosimy o specyfikacje, to dajesz nam specyfikacje, win7 to nie specyfikacja komputera tylko pierdolony system operacyjny, dobry net to znaczy jaki? Najnowszy komp, co kupiłeś lapka za 1200zł z biedronki i już myślisz, że jest najnowszy? Nic nam to nie mówi.

Start>Uruchom>dxdiag

Na win7:

Po drugie "noobku", "najnowszy KOMP Win7" no kurwa, czy tobie na oczach pizdy wyrosły?

speedtest.net

Start>Uruchom>dxdiag

Na win7:

speedtest.net

windows 7 home premium za 3500zl i nie kupilem "lapka za 1200 z biedronki" to ze ty takiego kupiles nie znaczy ze ja mam takiego kupowac...

karta graficzna:GeForce GTX 550 Ti

win7 64 bitowy

Procek: i5-3550

8192MB RAM

Opublikowano

windows 7 home premium za 3500zl i nie kupilem "lapka za 1200 z biedronki" to ze ty takiego kupiles nie znaczy ze ja mam takiego kupowac...

win7 64 bitowy

8192MB RAM

Win7 za 3500 zł? Naucz się poprawnie składać zdania, a gdzie jest speedtest mi powiedz?

Baranów nie sieją...sami się rodzą.

Opublikowano

Win7 za 3500 zł? Naucz się poprawnie składać zdania, a gdzie jest speedtest mi powiedz?

Baranów nie sieją...sami się rodzą.

nie mądruj jak chcesz tak odpowiadac to nie pisz wiecej

niezle rodzice cie uczą odzywek... i przeklenstw

jaki ojciec taki syn

Opublikowano

jaki ojciec taki syn

Nom, widać po twoich odpowiedziach, tatuś wchodził do wanny jak byłeś mały?///Eot z idiotą, który ma za 3500zł Win7 xD nie rozmawiam, bo mnie sprowadzisz do swojego poziomu, czyli zjebanego gimbusa z 1 gimnazjum, brawo.

Opublikowano

Popieram SamFlynN'a :D

Myślałem że spadnę z krzesła ze śmiechu jak zobaczyłem te teksty:

Hahahha nie mogę już :D Dobry net.... czyli jaki? powinieneś mieć taki obrazek jak ja pod sygnaturką :D najnowszy KOMP windows 7 .... super zdanie... BRAWO! Najnowszy komp byłby nie taki:

win7 64 bitowy

8192MB RAM

A taki:

- Win 7 Ultimate 64bit

- intel Core i7-3770K

- Asus Maximus V Formula

- 2x Asus Radeon HD 7970 DirectCU II

- G.skill TridentX 2x 8GB 2400GHz

- Seagate Barracuda 2TB

- OCZ Vertex4 256GB

- Be quiet Dark Power PRO P10 850W

- Be quiet Dark Rock Pro

- Pioneer BDR-207EBK

Windows 7 nic ci nie daje... Windows XP byłby lepszy pod BFP4F ale tylko pod to bo na nowsze gry powinno sie mieć Win7 - obojętne (Ultimate polecam) i tyle

Tak więc podaj neta... bo to nie wina sprzętu

@edit

Ciekaw jestem jaki ty system kupiłeś za 3500zł.... Win7 Ultimate z licencją na idiotyzm?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Popieram SamFlynN'a :D

Myślałem że spadnę z krzesła ze śmiechu jak zobaczyłem te teksty:

Hahahha nie mogę już :D Dobry net.... czyli jaki? powinieneś mieć taki obrazek jak ja pod sygnaturką :D najnowszy KOMP windows 7 .... super zdanie... BRAWO! Najnowszy komp byłby nie taki:

A taki:

- Win 7 Ultimate 64bit

- intel Core i7-3770K

- Asus Maximus V Formula

- 2x Asus Radeon HD 7970 DirectCU II

- G.skill TridentX 2x 8GB 2400GHz

- Seagate Barracuda 2TB

- OCZ Vertex4 256GB

- Be quiet Dark Power PRO P10 850W

- Be quiet Dark Rock Pro

- Pioneer BDR-207EBK

Windows 7 nic ci nie daje... Windows XP byłby lepszy pod BFP4F ale tylko pod to bo na nowsze gry powinno sie mieć Win7 - obojętne (Ultimate polecam) i tyle

Tak więc podaj neta... bo to nie wina sprzętu

@edit

Ciekaw jestem jaki ty system kupiłeś za 3500zł.... Win7 Ultimate z licencją na idiotyzm?

pragne ci powiedziec ze nie mam lagow bo zrestartowalem router i teraz chodzi jak zegarek ;)

Cicho! On ma neta z najwyzszej polki prosto od Windows 7! I do tego to jest internet premium ;o

czlowieku jak nie umiesz rozumowac to idz do psychiatry albo poprostu nie pisz, prosta sprawa ;)

Opublikowano

Jakby ktoś się nie domyślił... w tym zdaniu chodzi o to że koleś ma dobrego neta ORAZ (zamiast i) Windowsa z najwyższej PÓŁKI!

@up

teraz wpadłeś na zrestartowanie routera? BRAWO! Polecam robić tak: Puścić CCleanera, wyłaczyć komputer i internet (router) i włączyć znowu i znów przejechać CCleanerem. Następnie puknąć się w główkę i walnąć mi lajka. Powtarzaj do skutku

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...