Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer w STYLU KWADRATOWA MASAKRA 3 ZAPRASZAM!

lvExE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Pisze ten post by znaleźć garstkę ogarniętych, dojrzałych i normalnych graczy. Serwer jest w stylu Kwadratowej Masakry S3. Sa 2 drużyny (Zieloni, Czerwoni). Chciałbym byście składali podania by dostać się na serwer.

Wzór Podania:

Czy potrafię współpracować z innymi:

Ile gram w minecraft:

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%)

Dlaczego ja?:

Parę zdań o sobie:

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi: Tak potrafię

Ile gram w minecraft: dłuuuugo

Dlaczego ja?: bo lubie grać takie survivale

Parę zdań o sobie:jestem ogarnięty, miły, lubię pomagać innym no nie będe się wypisywać dalej

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi:Tak,gralem juz na wielu serwerach tego typu i z każdym współpracowałem.

Ile gram w minecraft:ok.2 lata

Dlaczego ja?:bede pomagal ludziom z teamu w którym bede, ogarniam, itd.

Parę zdań o sobie: jestem miły ,lubie pomagac innym ludziom,chodze na siłke, mam ładna i modrą laske :P, interesuje się sportem, jestem dobry w tenisa stołowego

Buuuuuuuuu :angry:

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi: i to jak :)

Ile gram w minecraft:od bety 1.2

Dlaczego ja?: jestem ogarnięty lubie sie pośmiać :D mam czas na gre :D chcę pograć z ogarniętymi ludzmi jak na km. ale mam non premium :(

Parę zdań o sobie: ogarniam minecrafta, lubie czasem pograć w niego. Uprawiam pare sportów.

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi:Tak

Ile gram w minecraft:2lata

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%): tak : orenzadola

Dlaczego ja?:Nie kradną , umiem budować , jestem uczciwy

Parę zdań o sobie:Lubię kłaść ziemniaki na plecach

RGFya0ZpdGNoX19fZXVuZV9fXzk0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX181djU=.png
Rekrut
Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi: Tak

Ile gram w minecraft: od bety 1.4

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%) dem0n--

Dlaczego ja?: Ponieważ potrafię współpracować z drużyną nie griefuje nie kradne jestem ucziwym graczem MINECRAFT

Parę zdań o sobie: Co mam tutaj napisać mam 16 lata mam na imię Patryk uczęszczam do gimnazjum łatwo przychodzi mi zawieranie nowych znajomośći.

tu kiedyś będzie sygna :)

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi:Tak , Oczywiście

Ile gram w minecraft: od 1.7.3

Dlaczego ja?:Bo lubie bardzo takie klimaty

Parę zdań o sobie:Moje Hobby to minecraft , gralem tez w terrarie ale mi sie znudzila, tez gram w sonica adventure 2 battle

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi: TAK!

Ile gram w minecraft: rok.

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%): Wiz3ard

Dlaczego ja?: Bo nie trudne sprawy, a tak na serio, dobrze buduje, jestem zajebisty, mam dużego i łatwo się ze mną współpracuje ;]

Parę zdań o sobie: Co tu dużo mówić, lubię grać w siatkę, programuje w Javie i Jestem Pro kozak!

//gif w sygnie

Opublikowano

Ile gram w minecraft: 2 lata

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%) mamskypenalodówcepl

Dlaczego ja?: Lubie budować

Parę zdań o sobie: Lubie grać na komputerze i jeść papier

Oficjalna strona fanów serii Szybcy i wściekli - szybcyiwsciekli.eu

Opublikowano

Ja na twoim miejscy grałbym z 15+ chodzi o wiek , jak bedziesz brać 15latków poniżej to oni gimbusy wszystko rozwalą, będa obrażać wiem jak to jest bo juz grałem z takimi ludzmi szukają zaczepki a potem rozwalają wszystko

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi: Tak Potrafię

Ile gram w minecraft: Gram W Minecrafta Od Roku

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%) krzysiu.krzysiuu

Dlaczego ja?: Ponieważ ogarniam, współpracuję z innymi.

Parę zdań o sobie: Proszę o nie patrzenie na mój wiek, ponieważ to tylko liczba.Myślę, że będę przyjęty ;) .

Opublikowano

LvExE wypowiedz się coś a nie jesteś na tym temacie a nawet nie umiesz napisać kto dodany i jakie IP serwera bo jakoś na skype nie potrafisz napisać a dodajesz do znajomych ;/.

Masz 10min żeby się wypowiedzieć kto dodany i jakie IP bo ja nie będę czekać wiecznie na twoja Odpowiedz.

PS. Pisze to bo czasami mnie to wkur*** , bo ktoś jak zakłada Post albo reklamuje serwer to powinien szybko odpowiadać, a nie przeglądasz POST a nawet odpowiedzi nie potrafisz napisać.

Opublikowano

Ile gram w minecraft: 1,5 roku

Dlaczego ja?: Bi lubię grać na serverach Km i ogarniam takie rozgrywki.

Parę zdań o sobie: Mam na imię Kuba. Mieszkam obok adomia. Lubię piłkę nożną. Lubię Kwadratową Masakre.

Brat:

Ile gram w minecraft: 1,5 roku

Dlaczego ja?: Bo lubi takie servery, dobrze buduje oraz lubi Placki!

Parę zdań o sobie: Ma na imię Szymon. Mieszka obok Radomia. Lubi grać w Piłkę Nożną, jako obrońca. Uwielbia Skyblock i km.

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi: Oczywiście iż potrafię.

Ile gram w minecraft: 3 lata już chyba ;)

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%) Mam archerowystudio

Dlaczego ja?: A dlaczego nie? Umiem współpracować, jestem dobry pvp i grałem na 2 takich serwerach.

Parę zdań o sobie: Mam 13 lat jak już wspominałem, mam na imię Krzysztof . Lubię grać w gry komputerowe oraz grać w piłkę nożną. To jest ogólnie moje stałe hobby. Czasami zagram w kosza lub w hokeya to te 3 gry, który już mnie uwiodły. I to chyba tyle nie wiem co więcej o sobie napisać.

Jeśli pomogłem daj lajka! ;)

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi:tak

Ile gram w minecraft:2 lata

Dlaczego ja?:To był taki program :D

Parę zdań o sobie:jestem ogarnięty,grałem dużo razy na SkyBlockach i survivalach

76561198169567059.png

Opublikowano

Czy potrafię współpracować z innymi:Tak , jasne lubię współpracę z ludźmi :)

Ile gram w minecraft:od beta 1.2 Więc troszkę jest :)

SKYPE: (jeżeli nie podasz skype to nie dostaniesz się na 100%):fandivinepl

Dlaczego ja?:Ponieważ lubię współpracować z innymi , lubię serwery typu : sky-block

Parę zdań o sobie:Jestem miłym , ogarniętym człowiekiem ^^ Nie zachowuje się jak idiota czy debil :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...