Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Powiązanie konta

blejko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak rozłaczyć powiązanie konta z bigpointem? Chciał bym dodać ze pisalem do BP i mi odpisali ze sam mam sobie usunąć... Ale ktos inny powiazanie zrobil nie ja:(

Opublikowano

Złodziejstwa nie popieramy.

#off:

Czas nauczyć użytkowników samodzielnego szukania! :)

Opublikowano

Witam mam pytanie jak rozłaczyć powiązanie konta z bigpointem? Chciał bym dodać ze pisalem do BP i mi odpisali ze sam mam sobie usunąć... Ale ktos inny powiazanie zrobil nie ja:(

Taaak szukaj złamasie sposobu na rozłączenie konta z BP ...nic Ci to nie da jeśli będziesz dalej tak kozaczyć to pożegnasz się z poważaniem/wyposażeniem cwaniaczku.

Zeby nie było off .... Kolega podał już odpowiedź na dane pytanie ...Zapoznaj się z tym tutem może coś zrozumiesz "tempa szczało" :)

p.s nic Ci nie da rozłączenie z BP ... i tak mam dostęp :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Taaak szukaj złamasie sposobu na rozłączenie konta z BP ...nic Ci to nie da jeśli będziesz dalej tak kozaczyć to pożegnasz się z poważaniem/wyposażeniem cwaniaczku.

Zeby nie było off .... Kolega podał już odpowiedź na dane pytanie ...Zapoznaj się z tym tutem może coś zrozumiesz "tempa szczało" :)

p.s nic Ci nie da rozłączenie z BP ... i tak mam dostęp :)

Zgadzam się z Tobą blejkooo to tylko umie gości robić w konia nic więcej żyje tylko z tego sam nic nie umie zrobić

CO JE GRANE ?

Opublikowano

"Kto mieczem wojuje , od miecza ginie !

btw, jest tutorial na forum , oraz film na youtubie jak to sprytnie zrobic..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...