Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest bardziej opłacalnę na Syriuszu ?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaa. Kiedys za czasow mlodosci (2miesiace temu) lowilem malze i otwieralem tzn m2bob mi lowil i otwieral no i powiem ze zarobek byl rozny. Raz musialem czekac 6godzin by zlowil mi niebieska perle ktora warta jest teraz 8kk czasami mialem farta ze po 12godzinach mialem 2 biale perly no a malza kosztuje 800k a ryba no 50k karas i mandaryna 100k te rzadkie . I mam pytanie co najbardziej oplaca sie sprzedawac ? Pytalem sie kolesia ile zarabia na rybach i powiedzial ze w 3dni na sprzedawaniu samych ryb na 72kk niby .. ze caly sklepik z rybami schodzi w 30minut. Czyli ma troche z tego ale sie pytam bo te ryby to gwarantowany zysk ma sie rybe sprzeda ma sie 50k a co jak mam otworzyc 500ryb by miec niebieska perle wkoncu.. i to po dlugim czasie i nie wiem co sie oplaca niektorzy powiedza ze malze sie oplaca ale tez w 100% nie wiem bo znacznie szybciej bede mial malza niz perle ale co do malza to tez troche czasu zanim mi wyskoczy i moze byc problem 1 malz 800k = 16ryb po 50k . Co o tym myslicie ? Biala perla kosztuje teraz nie taniej niz 20kk przynajmniej nie spotkalem taniej

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

chcialem ryby no bo co 15ryb sprzedac szybko i mam juz na malze a malza kto powiedzial ze z 15ryb akurat wyleci

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Powiem, ci tak za czasów kiedy cisnołem FB sprzedawałem tylko małże żadnych ryb, pereł...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Sprzedawaj rybki, załóżmy za karasia masz 1kk i masz 5 karasi, sprzedasz je to masz 5kk, a jak będziesz miał otworzyć, to jest 99% na to, że nic i tak nie dropniesz, więc ?..

Opublikowano

Najbardziej opłaca się sprzedawać małże we wszystkich trzech królestwach tak samo perły tylko w różynch cenach.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Sprzedawaj rybki, załóżmy za karasia masz 1kk i masz 5 karasi, sprzedasz je to masz 5kk, a jak będziesz miał otworzyć, to jest 99% na to, że nic i tak nie dropniesz, więc ?..

Gdzie ty masz rybki po 1kk :) ?

A tak do tematu to ja najbardziej i tak polecam otwierac rybki masowo potem uzbierac z 1 ekwipunek małzy i wszystkie otworzyc moj rekord to z 5 małzy wylecialy 2 białe 1 nieb i 2 krwawe więc zycze powodzenia w przyszłej grze :)

Daj + Dla ciebie to tylko KLIK a mnie motywuje do dalszej pracy

:)

Opublikowano

Rób tak, że za każdym razem czekaj na dwie perły z dziennego przybytku ryb. Jeśli wylecą dwie perły to nie otwieraj dalej i sprzedaj je razem z resztą ryb. To był mój sposób na najlepszy zarobek, bo często przytrafiało się tak, że wylatywały 2-3 perły na początku, a przez kolejne 90 rybek nic. ;-)

Nowicjusz
Opublikowano

Jak ja jechałem na fb miałem z 3 konta i otwierałem ryby, sprzedawałem małże, więc też ci to polecam ;)

Jeżeli pomogłem wiesz co zrobić

;)

Opublikowano

Odpal 3 konta i łów ryby przez FB. Wszystkie ryby sprzedaj i zobacz ile zarobisz a potem spróbuj z otwieraniem i zobacz na czym szybciej wyjdziesz. Mi sie wydaje że otwierając wiecej zarobisz

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...