Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi solar za sms ?

ciechomek111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukaj po aukcjach, pisz do ludzi na GG czy jest taka możliwość

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Zawsze można się z kimś dogadać.

Popatrz na aukcje i napisz do któregoś z wystawiających yangi, czy byłby zainteresowany sprzedażą yang za SMS. Postaraj się chociaż o konto allegro, bo jeśli dogadasz się z kimś i zgodzi się na sms za yang i załatwicie, to poza allegro, to bardzo prawdopodobne jest, że Ciebie oszuka, bo wątpię, że ktoś się zgodzi na handel "daje yang później Ty kase" :)

Także zagadaj z tymi co wystawiają yang, czasem jak nie mają zbytu to godzą się na SMS

beztytuuacf.png

Opublikowano

Patrz na aukcje na allegro, niektórzy piszą w opisie, że możliwość sprzedaży za np. doładowania, sms'y i tam napiszesz sobie do odpowiedniej osoby. Kupujesz ileś tam na allegro sztuk, wysyłasz sms'a, a on Ci daje yangi, proste.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Była taka jedna strona. Kiedyś kupiłem kilka kk na niej za sms. Była pewniakiem, ale ceny były wysokie . Kosz 500kk to 3 zł. Może sobie przypomnę to podam adres. Tym postem chcę Cię uświadomić, że takie strony istnieją, tylko trzeba poszukać.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Na wołaj jak często na S3 o tym piszą. Normalni ludzie, nie boty.

Opublikowano

Zaufanej metody nie ma, oczywiscie sa rozne strony itp.... wezmy np.: gmet*** tam jest taka mozliwosc, ale oni cie wyciulaja, czyli wyslesz sms a jangow nie dostaniesz, jedyny sposob z "zabezpieczeniem" to normalna tranzakcja allegro

Opublikowano

Było lub nadal jest coś takiego ja G-metin2 oni oferowali sprzedarz yangów za sms'a , ale żadko było tak że nie oszukali kogoś. Czasami na allegro są aukcje i sprzedają też yangi za sms'a.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak wpiszesz w allegro metin2 yang w wyszukiwarkę to jest ogrom na s26. Lecz nie wiem czy sie opłaca... 8zł za 10kk ...

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Jak wpiszesz w allegro metin2 yang w wyszukiwarkę to jest ogrom na s26. Lecz nie wiem czy sie opłaca... 8zł za 10kk ...

10kk można dostać za 6.50 zł przelewem, a on się pyta o SMS, więc nie wprowadzaj w błąd. Na Allegro raczej tego nie znajdziesz i nie ma co szukać, bo dostaniesz wygórowaną cenę oraz niepewnego sprzedawcę (wiem z doświadczenia, że takie transakcje się prawie nie zdarzają).

Opublikowano

Na stronach to wątpie, ale po ludziach uczciwych to z pewnością ktoś sprzedaje.

Tak samo jak pan wyżej napisał, takie transakcje nie są do końca bezpiecznie. Według mnie lepiej nie kupywać yang tylko je dropić, jest bezpieczniej :)

11825195872527961699.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...