Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Sprzęt komputerowy

Czechu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witam was wszystkich bardzo serdecznie ja jestem Czechu i mam małe pytanie do Was..

Ogólnie chodzi o to... Kupiłem sobie te o to słuchawki

Link:

http://www.arest.pl/produkt/24256/MICROSOFT-LX-3000-LifeChat-2-0-mikrofon-przewodowe/wlasciwosci

I tu moje pytanie co mi o nich powiecie ? Dobre czy złe ? Moim zdaniem trochę cicho grają a nie wiem co z tym zrobić..

Opublikowano

Jak na tą cene to są dużo lepsze słuchawki od tych co kopiłeś

Możesz podglośnić w głośnikach>mixer>dźwięki i tam dalej sam sobie poradzisz we właściwościach słuchawek ;>

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Przeciętne, lepiej być zrobił kupując Sennheiser HD201 + mikrofon Zalman zM-MIC1. To są takie wzorowe słuchawki dla "dobrych samarytaninów posiadających laptopa z i3 2310 i oryginalnym windowsem 8, którzy korzystają z niego tylko do rozmawiania z znajomymi/rodziną na skype".

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Fakt faktem za tę cenę mogłeś kupić coś troszkę lepszego. Ale chyba wielkiej różnicy w jakości dźwięku byś nie odczuł. Słuchawki cicho grają? Może masz coś w ustawieniach dźwięku w komputerze namieszane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...