Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Survival Free-Build]Mc-Polska[Darmowe Działki][Nowa odsłona][Mcpolska.xaa.pl]

carl0987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha Zapomniałem jeszcze dodać ,że sklep nie jest dokończony będzie dziś już skończony.

Nie reklamujemy kanałów YT.

Opublikowano

Składam tu podanie bo stronka mi nie działa

Podanie na Admina

Nick: Nakafirus58

Mam 15 lat , znam dobrze komendy , nadaje się na administratora , admini i modelatorzy nie wchodzą często na serwer . Ja wchodze często

Na serwerze gram od dłuższego czasu , chciałbym zostać administratorem pomagać graczom dawać cuboidy bo admin nie reagował na prośbe gracza,

creepery wybuchają naprawiłbym teren . Jestem osobą ufną , a jeśli nie wierzysz możesz mnie dać na okres próbny.

P.S. Creepery nadal niszczą działki .

Opublikowano

UWAGA KONKURS !!!! NA NAJLEPSZY BANER NASZEGO SERWERA!!! DO WYGRANIA VIP,DZIALKA40x40 WYMIARY 300x50

Nie reklamujemy kanałów YT.

Opublikowano

Czy jest jakaś przerwa techniczna na serwie? Bo nie moge sie zalogowac wgl na niego:/ Stalker odpisz szybko bo kupilem vipa a wejsc nie moge i mi leci

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...