Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów

DaNyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś ma informacje dotyczące łączenia serwerów na PL u czy to się odbędzie a jak tak to kiedy bo nie wiem czy warto teraz na PL u grać ? ;) dam lajka za konkretną odpowiedz ;) ?????????

t5socg.png
Opublikowano
Na oficjalnym forum Metin2.pl jest wszystko obszernie opisane w kilku wielkich tematach. Podobno wstępna data to początek marca. Wszystkie mniej popularne serwery zostaną połączone - 2/3/4 serwery w jeden. Jeśli grałeś na Monastyrze to zapewne możesz oczekiwać połączenia z Feniksem i Obsydianem. :-)

Jeżeli chcesz się jeszcze czegoś dowiedzieć to zobacz tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/826434-laczenie-serwerow-pl/

Opublikowano

Serwery maja polaczyc w 1 kwartale czyli do kwietnia, maja polaczyc 2-4 serwery w jeden. Wg mnie teraz lepiej sie ^wykoksic^ zeby pozniej miec sposob, mozliwe ze kasa na serwach bedzie roznie np na jednym aura za 20 a na drugim, moze bedzie szlona tym zarobic, co do nickow jesli sie powrarzaja-wiekszy lv ma prawo do nicku, co do gildii bedzie np MojaGildiaS1 i MojaGildiaS2.

Jak wiadomo tlok bedzie, pelno ksucia :>

Opublikowano

polaczenie w 1 kwartale tego roku i mysle ze jednak lepiej jest zaczac gre na solarze poniewaz tam za yangi da sie kupic wszystko a na starszych serwach nie ma szans sie wybic samemu, nie dosc ze ciezko o zarobek to nawet na wyzszym lvl nie ubijesz wrozki. Solar to jedyny serwer na ktorym oplaci sie jeszcze zaczac gre.

45179002195106997557.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...