Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

itemy

betonbud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy moze mi ktos pomoc jakie itemy na barbe za 40kk kupic by osiagnać te okolo 50k hp ,okolo 600-700resow i jak najwiecej dps(i mniej wiecej ile to bd)?

Opublikowano

Zrób sobie tak:

-Witalność w itemie po 200 (nie musi być w każdym itemie) to uzbiera się z 50k HP.

A jeśli chodzi o broń to ja polecam tobie 1ręczną legendarną buławę i jakiś item ale to myślę że sobie poradzisz ;)

Pozdrawiam :)

PS: Będzie to jakoś 34kk.

Opublikowano

Witam

Mam już kasę.

Czy może mi ktoś napisać co w każdym itemku musi być ,nazwa mile widziana by osiągnąć barba 100k dps, 40-50k hp i około 600-700resów do 10-20kk

i powiedzcie mi co wreszcie jest lepsze do farmy 2hand czy 2x one hand

Opublikowano

2x one hand ma wiekszego attack speeda i imho jest lepsze do farmy...

Tu masz mojego barba - gear troche crapowaty, ale uciagnie farme na mp5. Za 20kk to Ty bedziesz mial o wiele lepsze itemy od tego co mam.

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Kulfix-2949/hero/14139686

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

2x1h jest lepszym wyborem aczkolwiek droższym, dlatego dla niskiego budżetu polecany jest skorn którego za 3-5kk kupi się na prawdę dobrego. Jeśli dalej potrzebujesz pomocy chętnie pomogę mam 2 barbów w tym jednego właśnie za 30kk około

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...