Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]twitter i free skiny

Shiev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem na live z IEM-a że można zdobyć skina tweetując IEM-a i coś tam napisać jak myślimy kto wygra i dlaczego czy coś takiego. Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie temu. A jeśli to prawda to bardzo proszę o "poradnik" jak to zrobić. ;) Z góry dziękuje bardzo ^^

Opublikowano

No tak na twitterze. Wiem masa idiotów pisała na twitchu, ale chodzi mi o to co trzeba i gdzie i jak napisać na tym twitterze. Zależy mi na tym skinie, bardzo proszę o odp. ;)

Opublikowano

Zapewne chodzi o to że trzeba napisać na twitterze posta zawierające frazę ,,#SKINCODES" a następnie w wiadomości dostajemy kod na skina. Przynajmniej tak mi się wydaje :)

Opublikowano

Każdy dostanie czy tylko nieliczni? Tweetnąłem @IEM #IEM #SKINCODES i coś tam o Azubu frost... Nic innego mi do głowy nie przyszło xD

@Down: Wysłałem obydwie formy :) Zobaczymy

Opublikowano

Gdzie to napisać.

Chcę skina pomóżcie mi ;/ Dajcie mi instrukcje jak i co zrobić i podajcie linki.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

na IEM jest pelno trolli ktorzy pisza o skinach na chatach podczas roznych meczy i w wiekszosci wypadkow jest to naprawde zwykle trollowanie a faktycznie byla taka sytuacja gdy pelno ludzi pisalo #skincode lub #LOLCODE ale nie wiem czy to cokolwiek dalo.

45179002195106997557.png

Opublikowano

Nyshix jak ty żebrasz człowieku 0.o

Co do tematu to napisałem na twicie jak coś dostane dam znać

Opublikowano

@up nie zebram tylko tez chce mieć skin 0_o

a nie wiem gdzie to napisać ? jaki jest link do ich twittera

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Gościu na scenie mówił,że na twitterze trzeba na profilu IEM'a wpisać #IEM #SKINCODES (lub #RIOTCODES),nazwę drużyny która wygra i uzasadnić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...