Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Windows 7

ddamian102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak zresetować win 7 lub usunąć all użytkowników? Bo brat mi chciał usunąć folder Users/Damian a ja jestem głównym Adminem na kompie i teraz działa mi tylko Google Chrome i Minecraft oraz nie mam tapety. Chciałem przywrócić system ale się nie da a formata nie będę robił bo nie mam płyty z windowsem.

@edit

to coś pomoże? i czy nie usunie win 7?

Opublikowano

jak się nie da przywrócić? Na pewno się da... A po drugie nie wiem wgl czy on to mógł usunąć bo to jest chyba systemowy... A zresztą szukaj w koszu.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Użyj programu Recuva jeśli usunął ci z kosza a jeśli masz w koszu to po prostu kliknij przywróć ;>

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

wejdź w tryb awaryjny z cmd i zobacz na necie jak dodać nowe konto i dać mu prawa admina i wtedy wchodzisz i kasujesz każdego użytkownika i będzie ci działać all na nowym

Opublikowano

tworzyć nowe konta i dawać im admina mogę bez trybu awaryjnego tylko że nie tworzą się jego pliki

@edit

Jak wejdę w "Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Odzyskiwanie\Zaawansowane metody odzyskiwania" a potem "Przywróć ustawienia fabryczne tego komputera" to mi skasuje windowsa?

Opublikowano

wlaczylem przywracanie systemu i jak juz sie zaktualizowal to wyskoczyl blad System Windows nie moze ukonczyc instalacji. Aby zainstalowac system Windows na tym komputerze, uruchom ponownie instalacje. Klikam OK, system uruchamia sie ponownie i znowu wyskakuje to samo. Co mam zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...