Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry o tematyce Zoombie

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

The Walking Dead, L4D2, Dead Island.

Z łaski swojej popatrz na poprzednie wypowiedzi zanim napiszesz to samo, albo chociaż przejrzyj topa i zobacz czy podane przez Cb gry już się tam nie znajdują ...

@TOP

Saint Row The Third

W pewnym momencie fabuły jest motyw z zombie. Albo w trybie kooperacji.

Kocham mame

Opublikowano

Snickers1000 jak będziesz wszystkiego szukał na Gry-Online to ten temat będzie lipny. Jest wiele gier / modów o zombie wartych uwagi których na tej stronie nie znajdziesz. Wystarczy trochę się wysilić i poszukać info o grze na stronie producenta itp. jeśli chcesz mieć dużą listę gier. Jeszcze raz podaje tytuł bo ich nie wpisałeś:

Project Zomboid http://www.gry-onlin...ra.asp?ID=11726 (nawet na gry online jest)

oraz mod No More Room In Hell : http://www.nomoreroominhell.com/ (jak chcesz opis żebym zrobił to pm'a napisz)

Opublikowano

Przepraszam twoje chyba przeoczyłem właśnie dodawajcie nazwy gier z linkami do info o tych grach tak będzie lepiej

@Edit

1. Gra Project Zomboid - dodana

2. Gra No More Room In Hell - nie dodana ponieważ strona gry jest po angielsku . Daj link do polskiego opisu gry .

@Edit 2

Dodana została ankieta

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma polskiej strony (małe community) więc napisze swoje:

No More Room In Hell to pierwszoosobowa strzelanka z zombie w roli głównej. Stawia ona na współprace bowiem bez dobrej drużyny daleko nie zajdziesz. Przetrwanie jest trudne do opanowania a każdy błąd może być twoim ostatnim. By przeżyć musimy znajdować amunicję, broń i medykamenty które są rzadkie. By zagrać potrzeba tylko konta steam oraz oraz darmowego SDK Source 2007.

Wklej to bo wątpię czy coś innego znajdziesz po polsku.

EDIT:

Opis DayZ ma mały błąd : "DayZ to opracowana przez Dean'a Hall'a .pierwszoosobowa strzelanka" w środku zdania jest kropka a myślę że jej nie powinno tam być.

Opublikowano

Wcześniej było chyba Left 4 Dead a ty zamieniłeś to na Left 4 Dead 2. Jeżeli się mylę to sorry, jednak i tak na liście powinny być Left 4 Dead oraz Left 4 Dead 2 bo to dwie części są.

Opublikowano

Left 4 Dead 2

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takiego typu gry nie są najlepsze na psychikę ludzką. Myślę, że to powoduje zaburzenia w umyśle człowieka i przez coś takiego staje się agresywny.

Nie lubię takiego typu gry.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@up Masz racje nie są ale za to są oznaczenia pegi nie wiem czy dobrze napisałem

są one po to by określić czy dana gra jest odpowiednia dla twojego wieku jesli myślisz że możesz w nią grać to grasz

P.S. Przed chwilką przeszedłem The Walking Dead i powiem ci że nie jestem po niej agresywny tylko dała mi do myślenia że trzeba uważać co się robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...