Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer...

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam serwera (żadne PL ani GE) na którym zaczne wszystko od nowa.. Fajnie by było jak byście zaproponowali jakiś gdzie są jeszcze też niskie rangi. Oraz klan jakiś. Chciałbym szybko zrobić FE bez bota bo mam dość latania na bocie..

Czekam na propozycje

Opublikowano

Bez bota fe będziesz długo robił ale polecam ci cz3 usa no i na sk też można:)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Może nie odniosę się do tematu ale.... FE bez bota to jest duży wydatek na uri lub bardzo dużo czasu poświęconego na gry.....

Za dużo lata botów w DO i trudno cokolwiek ubić na 1 gali.

Opublikowano

Bez bota to będziesz dłuugo robił FE i wbijał rangi :/ pytanie czy chcesz. Ja bym Ci radził kupić bota na start ponieważ każdy teraz (prawie) go ma kto nie chcę wydawać dużej liczby PLN na tą grę. Co do nowych serwów to jest br2, cz3, polecam też amerykańskie bo tam najmniej jest graczy = najmniejsza ranga.

Opublikowano

Super pomysł żeby zacząć od 0 bez bota. Ja też długo nad tym myślałem ale nie odważyłem się xD Samodzielne zdobywanie wszystkiego po kolei sprawia o wiele większą przyjemność z gry. Aż mi się przypominają moje początki z DO ehh. Z serwerów to polecam cz3.

reklama

Opublikowano

wy chyba nie macie pojecia co mowicie fe bez bota mozna zrobic w jeden dzien wystarczy kilka przelewow po 320 zl tak z 5 razy i masz fe ;)

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

wy chyba nie macie pojecia co mowicie fe bez bota mozna zrobic w jeden dzien wystarczy kilka przelewow po 320 zl tak z 5 razy i masz fe ;)

Święta prawda ale chyba nikt nie jest takim idiotą żeby pchać taką kasę BP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...