Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skayrim Xbox360

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włącz napisy i po problemie :)

Z tego co mi wiadomo oryginalna wersja nie posiada nawet napisów w języku Polskim, w przeciwieństwie do pirackiej gdzie jest już chyba nawet dubbing. Możliwe, że w przyszłości jakiś update doda nam dubbing w wersji PL :P
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo oryginalna wersja nie posiada nawet napisów w języku Polskim, w przeciwieństwie do pirackiej gdzie jest już chyba nawet dubbing. Możliwe, że w przyszłości jakiś update doda nam dubbing w wersji PL :P

Wątpie, jak piraci to szybciej zrobili?

Opublikowano

A co to człowieku za problem, napisy PL żaden, z dubbingiem może większy ale również możliwy. Na Youtube są osoby, które nagrywają swoje dubbingi do gier i jakoś to w kupę sklejają. Wszystko da się osiągnąć wystarczy chcieć :)
Opublikowano

Odbywa się to na zasadzie podmiany plików w obrazie gry, coś podobnego do podmiany plików na kompie, nigdy nie było nigdzie napisane, że wersje na konsole otrzymają spolszczenia lub gra będzie wydana zupełnie po PL, skoro Cenega nie potrafiła nic zdziałać i do tej pory nie potrafi to ktoś postanowił spolszczyć i tyle.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Chodziło mi o napisy angielskie :)

Znacznie łatwiej jest zrozumieć w ten sposób.

Cenega nigdy nie zrobi pl dub bo po co. Przecież każdy woli uczyć się angielskiego. A jak nie lubi znaczy, że jest piratem i ma wersję z polskim dubbingiem i napisami :).

Opublikowano

A co to człowieku za problem, napisy PL żaden, z dubbingiem może większy ale również możliwy. Na Youtube są osoby, które nagrywają swoje dubbingi do gier i jakoś to w kupę sklejają. Wszystko da się osiągnąć wystarczy chcieć :)

I tak raczej nikt nie da łatki polonizującej na konsole bo polski dystrybutor nie stara się o polską wersję, podobnie było z gta4 i z tego co pamiętam jedyną grą która dostała taką łatkę był max payne 3 i jakieś 3tygodnie po premierze, a nie rok jak w przypadku skyrim'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...