Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tylko Knight może używać i musi mieć xx lvl..."

zalowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć jak to jest do końca z tym :"It can only be wielded properly by players of level xx or higher".

Czyli po Polsku: "Tylko Knight może używać i musi mieć xx lvl, by zadawać normalne obrażenia".

Jeżeli np mam ~30, zakupie broń okolice 70lvl. To jaki będzie stosunek dmg do mojego lvl i danej broni, czy będę zadawał większe obrażenia mieczem 70lvl czy np: tym na mój dany lvl?

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć jak to jest do końca z tym :"It can only be wielded properly by players of level xx or higher".

Czyli po Polsku: "Tylko Knight może używać i musi mieć xx lvl, by zadawać normalne obrażenia".

Jeżeli np mam ~30, zakupie broń okolice 70lvl. To jaki będzie stosunek dmg do mojego lvl i danej broni, czy będę zadawał większe obrażenia mieczem 70lvl czy np: tym na mój dany lvl?

Wieksze obrarzenia bedziesz zadawal tym na swoj level ,tym od np 70 chyba nawet nie bedziesz dmg zadawal , a ezeli nawet juz bedziesz to i tak bardzo maly ulamek jego calego attacku

Opublikowano

Jeżeli broń ma 50 Lvl a Ty masz 40 to za każdy Lvl bedziesz zadawał o 2% uderzeń mniej, czyli w tym wypadku 20% mniejsze hity bedziesz bic

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...