Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UnibluMt2 [Dedyk]

ProfesorPSK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 732
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co robiliście ale ja dalej mam w mieczu

bony 60 : }

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Naprawicie tego klienta ? Bo co chwile wywala te znaczki zapytania i nic , nie da sie grac ... Nawet po wyłączeniu metina jeszcze wyskakują błędy związane z Uniblu ...

/Edit : Dobrze zmniejszyliście inte , a zręka dalej jest 60 ...

Opublikowano

2 razy pobierałem clienta i za każdym razem w winrarze wyskakuję mi ''Archiwum ma nie właściwy format lub jest uszkodzone'' ... Btw Client powinnien być w formacie .rar czy .zip bo mam właśnie w zipie ... Można to jakoś zmienić ???

Opublikowano

Mam Winrara ... Cały czas jak próbuję zmienić rozszerzenie albo przekształcić archiwóm to wyskakuje mi ta sama informacja ...''Archiwum ma nie właściwy format lub jest uszkodzone" Kurde, a wszystkie pliki normalnie są w winrarze tylko ni ch**ja nie idzie ich rozpakować ... Wie ktoś jak to naprawić ... ?

Opublikowano

Server wypuszczony na szybko. Dopiero teraz widzę jak ma on wiele luk. Gdy wejdziesz w pt w piekle to exp ci leci jak szalone. Dodatkowo w piekle nic yangow nie leci ani dropu. Idiotyczny serwer. Nie polecam.

Opublikowano

Drodzy Gracze..

Serwer jest bardzo (Hymmm).. Kiepski.. Na Uniblu były już 3 restarty, bugi nadal są.. i raczej będą. Administracja zrobiła wszystkim cofkę do 100lvl, po czym większość ludzi było na mapach 125... gdzie exp leci kosmicznie szybko.. Ludzie męczą się na piekielnej mapie.. przez około 5 min.. na piekielnej były lvl 101-150.. zaś na mapie od 125... już są lvl ponad 120 .. Uważam, że jest to bardzo nie sprawiedliwe.. Jednym słowem serwer można nazwać dziadostwem. Moja kariera na serwerze się zakończyła.. Nie polecam gry..

37143810364250485063.png

Opublikowano

cześć mam buga . Mam oficialnego clienta , i jak chce ulepszyc sobie stal na epika to mi buuguje gre. Co mam zrobic?

Modki to dźiffki

Opublikowano

Wtf czemu serwer zostal nagle wyłączony

@Edit

hahaha to są chyba jakieś zarty powiedzieli przed chwila ze serwer on za tydzien dopiero,zadnego powodu nic normalnie smiech na sali.Najpierw męczą sie odpierając ataki optem usuwaja bugi ludzeis ie cieszą serwer mogł cieszyc sie popularnoscią a teraz jakies kurwa cyrki.

Opublikowano

Serwer byl dopracowywany przez cala noc i? I gowno. Dalej bug na bugu. Mam 1 pytanie, czy postacie zostaną skasowane? Jesli tak , nie gram.

Opublikowano

Serwer byl dopracowywany przez cala noc i? I gowno. Dalej bug na bugu. Mam 1 pytanie, czy postacie zostaną skasowane? Jesli tak , nie gram.

Nie bd skasowane.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

No i się nacieszyliśmy grą..

Serwer ma podobne losy jak kiedyś bodajże AfrineMT2, którego [HA] Szafir czy tam Szafirek..

<p style="text-align: center">Zakaz gifow w sygnie - MrPiotrek122</p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...