Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loga

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumacz mi teraz na spokojnie w jakich okolicznościach Cię wyrzuca. Co dokładnie robisz? Bijesz spota i przełączasz okno? Wyślij mi plik errolog.txt z folderu z metinem.

Opublikowano

Wytłumacz mi teraz na spokojnie w jakich okolicznościach Cię wyrzuca. Co dokładnie robisz? Bijesz spota i przełączasz okno? Wyślij mi plik errolog.txt z folderu z metinem.

Bije moby z broni chwile lag ze nie zadaje dmg - kick

Pliku takiego nie ma, jest tylko errorlog.EXE

Próbowałeś zainstalować na nowo klienta, może jakiś błąd się wkradł :D??

Z takimi radami to się nawet nie udzielaj...

Chyba jasne że pobierałem na nowo skoro formata robiłem, a nawet pisałem o tym wyżej.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No to mamy odpowiedź - trzeba było tak od razu! ;-) Kiedy zaczynasz bić potworki to serwer wymaga większego zużycia łącza, a wtedy odzywa się zapora systemu i anty-wirus, jeżeli ustawiłeś blokady aplikacji. Wyłącz ochronę w czasie rzeczywistym oraz całą zaporę na czas gry. Jeżeli to nie pomoże to pobawimy się w menedżerze urządzeń i rejestrze.

Opublikowano

No to mamy odpowiedź - trzeba było tak od razu! ;-) Kiedy zaczynasz bić potworki to serwer wymaga większego zużycia łącza, a wtedy odzywa się zapora systemu i anty-wirus, jeżeli ustawiłeś blokady aplikacji. Wyłącz ochronę w czasie rzeczywistym oraz całą zaporę na czas gry. Jeżeli to nie pomoże to pobawimy się w menedżerze urządzeń i rejestrze.

Zapora wyłączona, a noda jeszcze nie zainstalowałem. - nie pomogło

A może jednak wina stoi po stronie routera?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zapora wyłączona, a noda jeszcze nie zainstalowałem. - nie pomogło

A może jednak wina stoi po stronie routera?

Bo ktoś zapytał czy łączysz się z routerem i nagle to ma być problem? Nie wydaję mi się. To nie jest zachowanie Router --> Komputer, a Połączenie z Serwerem Metina --> Komputer. Czyli teraz nie masz w ogóle anty-wirusa? Zainstaluj tego NOD'a i przeskanuj komputer, nawet jeśli robiłeś format.

Opublikowano

Bo ktoś zapytał czy łączysz się z routerem i nagle to ma być problem? Nie wydaję mi się. To nie jest zachowanie Router --> Komputer, a Połączenie z Serwerem Metina --> Komputer. Czyli teraz nie masz w ogóle anty-wirusa? Zainstaluj tego NOD'a i przeskanuj komputer, nawet jeśli robiłeś format.

Zainstalowałem, przeskanowałem

Liczba zagrożeń 0

http://scr.hu/0rq6/xu9b9

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Okej, spróbujemy jeszcze czegoś innego. Od jakiego operatora masz internet i czy to połączenie kablowe czy Wi-Fi?

Opublikowano

Okej, spróbujemy jeszcze czegoś innego. Od jakiego operatora masz internet i czy to połączenie kablowe czy Wi-Fi?

Było już pisane...

orange free dom, router łącze się przez wi fi

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nigdzie nie napisałeś, że to internet z Orange, a napisałeś tylko posta, że połączenie kablowe jest "zrypane." Więc tak. Wina na 100% leży po stronie operatora. Internet z Orange czy Cyfrowego Polsatu nie nadaje się do takich gier multiplayer - głównie ich przystosowanie to po prostu surfowanie po sieci, oglądanie filmików na YouTube, itp. Wi-Fi jeszcze bardziej utrudnia sprawę, bo możesz w jakimś stopniu tracić zasięg i przekraczać limit nadany przez operatora. Z mojej strony radzę, abyś jakoś spróbował z połączeniem LAN, a jeżeli to nie wyjdzie to będziesz mógł się zastanowić nad zmianą dostawcy.

Opublikowano

Nigdzie nie napisałeś, że to internet z Orange, a napisałeś tylko posta, że połączenie kablowe jest "zrypane." Więc tak. Wina na 100% leży po stronie operatora. Internet z Orange czy Cyfrowego Polsatu nie nadaje się do takich gier multiplayer - głównie ich przystosowanie to po prostu surfowanie po sieci, oglądanie filmików na YouTube, itp. Wi-Fi jeszcze bardziej utrudnia sprawę, bo możesz w jakimś stopniu tracić zasięg i przekraczać limit nadany przez operatora. Z mojej strony radzę, abyś jakoś spróbował z połączeniem LAN, a jeżeli to nie wyjdzie to będziesz mógł się zastanowić nad zmianą dostawcy.

Wina nie leży po stronie operatora bo na privach NORMALNIE mogę grać bez logania problem dotyczy tylko metina PL

a że nie nadaje się to gier też nie prawda neta mam od nich od kilku lat nigdy nie miałem jakichś przerw w dostarczaniu internetu, lagów itp.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie inwestowałeś w ItemShop to poczekasz na odpowiedź z supportu kilka dobrych dni, a i tak nie zdołają Ci pomóc. Przeszukałem kilkanaście zakładek stron, aby znaleźć rozwiązanie i jestem pewny na 100%, że przyczyną jest HackShield. Spróbuj użyć, któregoś z obejść dostępnych na MPCforum. Jeżeli to nie pomoże to się poddaję.

http://www.mpcforum.pl/topic/563152-tut-generalna-blokada-hsa-na-100/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...