Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] UK czy DE?

Gość

UK czy DE  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. UK czy DE

• UK
      5
    • DE
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy w wyborze uk czy de.

De:

-tanio

Uk:

-Lod 24/7

Help!

Opublikowano

Według mnie DE...

No jest tanio dlatego z postaciami jest o wiele łatwiej, a wbijanie lvl'a nie jest aż takie złe.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Ja polecam DE

Poniewaz osobiscie tam gram i juz zarobilem w 2 dni 1kk i kupilem Super sw krzaka i teraz expie sobie profe a tanio jest jak ujjj :D

Ancek dla peta 300gold, ancek normalny 50k zwoj blue 60k piorka 8k wiec polecam DE

I jak cos gram tam nick /Norman\ serwer 4

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

No jasne że De.. :)

Na DE jest tanio, z profą się nie męczysz bo ancki są tanie... A na uk jak dobrze pamiętam są wyższe ceny...

itr0fv.png

Opublikowano

Ale tam nie wbijesz 55 lvl'a i musisz dobrze znac Niemiecki wiec wiesz :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Opublikowano

Jest, tylko, że nie 24/7h.

Na UK jest 24/7 Lod ? Cos trudno w ta uwierzyc mi ? Jakos tam gram I nie moge wbic na lod o np 02:30

Opublikowano

Na UK jest 24/7 Lod ? Cos trudno w ta uwierzyc mi ? Jakos tam gram I nie moge wbic na lod o np 02:30

Mu chyba chodziło, że jest codziennie o określonych godzinach. Tak jak na PL - codziennie 18-19

Opublikowano

Na UK trudniej zarobic kase a na de latwo troche i takie tanie rzeczy sa ze hejj..

Opublikowano

ja polece de z względu na łatwość bicia profy. ancki i w sumie bez problu masz wysoka profe...

pozatym jak tam grałem to wyzsze lvl były bardzo miłe dla slabszych i nawet dawalo sie pogadac po angielsku. raz od 92lvl dostałem 13 zwoji sp niskiej ;D

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Mu chyba chodziło, że jest codziennie o określonych godzinach. Tak jak na PL - codziennie 18-19

Na UK LoD jest co 3 godziny - 00:00 - Rozpoczęcie 02:00 - Koniec

Potem godzina przerwy i znów ten sam cykl.

Mimo tego polecam DE, ludzie sa bardzo mili , ancki 50k wiec co to za cena? Chwila na komecie i masz 2 ancki.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na czym na De zarabiać? Co na komecie lota ? :P

@Edit

Na uk dostaniesz bana za to, że grasz z bratem na tym samym ip i dodatkowo all konta ci poblokują.

Opublikowano

Na czym na De zarabiać? Co na komecie lota ? :P

@Edit

Na uk dostaniesz bana za to, że grasz z bratem na tym samym ip i dodatkowo all konta ci poblokują.

Na komecie z mobka dropi po 400~700g, a ze jest 7 kanalow to wieksza szansa na wolny spot - dropi kasa, poty, materialy. Samo 200k sie uzbiera.

I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Dla UK, LoD, Itemki mozna uzbierac jak sie umie grac, no i jest w Angielskiej wersji, to szybciej niz Niemczysko Ogarniesz :)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Dogadać się nie jest problem -.- Mam 3 z anglika a z brazylami normalnie gadam, mimo że też nie umieją :D

Opublikowano

Nie wiem czy to temat odpowiedni do tego a nie chce mi się zakładać następnego dlatego spytam się tu. Odpalam przeglądarkę (google chrome), wchodzę na stronę Nostale DE, odpalam Kalydo i po załadowaniu się paska (czasami nie całego) wyskakuje mi komunikat że program przestał działać. Co robić ? Czyściłem historie, reinstalowałem, zmieniałem użytkownika i nic.

Down:

Próbowałem.

Opublikowano

@up

Spróbuj przez firefoxa.

@Kubaman

A nie co godzine?

Tia, jeszcze czego.. :D

BB za starych czasów.

Apropos, czy ktoś gra na serwerze S4-Erenia?

I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...