Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DT a wybór chanela

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzę na dt surą wp 75 lv i codziennie w 2 h dropiłem 2,3 kamienie duchowe i dzisiaj byłem na ch4 i w 3 godziny dropnął mi jeden kamień i to na sam koniec dropienia i kumpel mi mówi że zawsze się chodzi na dt na ch1 i ch2 ale nie chciał powiedzieć dlaczego i nie przejął bym się tym gdyby nie to że na prawdę na ch4 i mi nic nie dropi dlaczego tak jest jest jakaś zasada ?

xxx

Opublikowano

Metin2 PL a najlepsze jest to że ja też nie wieżę w takie bajki ale kilka osób mówi to samo a jak ja to testuje to to wszystko się potwierdza ...

xxx

Opublikowano

Aby to potwierdzić,ktoś musiałby powiedzmy codziennie dropić po 2,5 godziny.Pierwsze dwa miesiące na CH1,kolejne dwa na Ch2,dwa na CH3,i dwa na CH4.

A potem porównać wyniki z każdego CH.Jednak nie wiem czy ktoś by się tak poświęcił dla plotki.

Opublikowano

Wkręca cię. Pewnie on sam dropi na CH1, CH2 takie upodobanie i ci tylko tak powiedział :)

Niemożliwe jest żeby lepiej coś dropiło na ww CH, bo takto wszyscy by siedzieli na CH2 XDDD albo ktoś by puścił plote, że na CH3 dropią FMS'y z każdego besta i już masz zawalone całe CH3.Podsumowując bullshit!

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

to na jakim ch ktos chodzi to tylko od jego upodoban a drop zalezy od szczescia, kanaly nie maja na to wplywu -.-

45179002195106997557.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...