Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bugi od 1/2 sezonu jeszcze nie naprawione

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Prosiłbym w tym temacie o podanie jak największej ilości bugów.

Ja zacznę:

Bug u volibeara i singeda ( możliwe, że u innych z przerzuceniem też to jest )

Voli używa q, np. ahri robi flash + 1 x R, a po kilku m.sec wraca do niego, choć była daleko. Tak samo u singeda. Gram nim. Garen flash'a, wracając do mnie

graphic.png

Opublikowano

każdy skill wpływający na zmianę pozycji przeciwnika(ulti skarnera, podrzut singeda i voli) po użyciu flasha krótko po użyciu ich skilla sprawia, że flash owszem przenosi nas tam gdzie chcemy ale po chwili wracamy do przeciwnika.

Opublikowano

Są błędy związane z Ultimate Skarnera i Dariusa . Obydwie użyte w tym samym czasie ( Darius wysoko w górze robi obrót i zamarza, skarner nie może się ruszyć dopóki ultimate nie przestanie działać.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Jak ostatnio kupilem oracla to zamiast tego oka byla nad moja glowa przekrecona ikonka flasha oO.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ja wczoraj miałem jakiś bug z ultem Malphite'a. Byłem pewny,że kliknąłem perfekcyjnie w swój cel a mimo to w połowie drogi się zatrzymywał.

Opublikowano

każdy skill wpływający na zmianę pozycji przeciwnika(ulti skarnera, podrzut singeda i voli) po użyciu flasha krótko po użyciu ich skilla sprawia, że flash owszem przenosi nas tam gdzie chcemy ale po chwili wracamy do przeciwnika.

z ulti skarnera naprawili, jesli w chwili nadziania sie flashnie, to slychac odglos nadziewania, ale nic wiecej, ani go nie przyciagamy, ani nie ma cd.

Opublikowano

@UP

Gdy master yi leci na ulcie i kogoś ubije to cooldown wszystkich umiejętności się resetuje.

jemu nie chodzilo o rzeczywiste cd, tylko o bug z cd Q, ktory opisal jeden z kolegow wyzej :D

Opublikowano

Gdy Darius użyje ulti w tym samym momencie co dowolny champion flasha, dasha, itd. a postać znajdzie się poza zasięgiem to i tak Darius przyje*ie z toporka..

To raczej nie bug ?

Narazie chyba Malphite mi sie udalo zbugowac jakos ... A reszty to nie wiem

Opublikowano

Bug E Eza gdy blitz go grabuje.

Wychodzi że Ez jest zestunowany(czy co tam robi blitz) ale teleportuje go.

Do tego błędy z ultem jarvana ( Vayne z Q wychodzi, Riven z E )

652601399840421198520.png

Opublikowano

To nie błędy, to są zwykłe umiejętności używane do poruszania się, nie przechodzą przez otoczenie na mapie, ale ult J4 nie jest w pewnym sensie otoczeniem.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Vayne i Riven nie wyjdą to jest pewne, jednak to jest otoczenie z ktorego można tylko wylashować, przeskoczyć, zblinkować, to jest jak ściana w jungli i to nie bug.

Opublikowano

Vayne i Riven nie wyjdą to jest pewne, jednak to jest otoczenie z ktorego można tylko wylashować, przeskoczyć, zblinkować, to jest jak ściana w jungli i to nie bug.

A jednak normalnie wychodzą.

Opublikowano

Kupując itema na przykład doran's ring mając te 500 golda, wydając 475 pisze mi -25 i rośnie na minus przez chwilę a póżniej wraca do normy lol xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Kupując itema na przykład doran's ring mając te 500 golda, wydając 475 pisze mi -25 i rośnie na minus przez chwilę a póżniej wraca do normy lol xD

Też to mam, to od tego patchu dopiero występuje.

Opublikowano

To że darka ulti pizga dmg nie w momencie uderzenia tylko jak opada.Tak nie powinno być, jak sie fleszne z jego ulta to powinno mu oddawać cd a nie ze on jest za mną pol lane i ja dostaje true dmg z jego jebanego ulti

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...