Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Triki championami

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie znacie moze jakies tricki ? Chodzi mi np o takie cos jak u alistara z "q" i "w"

gdzie przy odpowiednim uzyciu mozemy jednoczesnie "walnac z byka" i podrzucic nasz cel.

u1lc.png
Opublikowano

Grając katariną możesz zrobić pente samym ultem, wystarczy że enemy nie ma cc -.-

Grasz twitchem i jestes kosa, masz pentakilla w co drugim meczu, wystarczy mieć kose stattika na 1 item.

Robisz R kartusa i robisz pente

Takie ciekawostki i triki ode mnie

Opublikowano

@arron żal mi cie kolego, na prawdę.

Q I W LEE SIN PRO TROLLING

no ciekawe jakim sposobem, żeby zrobić Q+W lee sina to trzeba bardzo szybko ruszać myszką i wciskać klawisze, a tak to karthusem albo katariną wciskasz R i to wystarczy - masz pentakilla

Opublikowano

To słabo grasz lee sinem.Milion razy zrobiłem pente z q i w lee, tons of dymydż

hahaha nie słuchajcie go, W lee sina nie zdaje dmg, więc nie mogłes zrobić penty z W.

Report za wprowadzanie ludzi w błąd.

Opublikowano
hahaha nie słuchajcie go, W lee sina nie zdaje dmg, więc nie mogłes zrobić penty z W.

Report za wprowadzanie ludzi w błąd.

R KARTHUSA TEŻ NIE TO JSET PRZECIEŻ SLOW TY NOBIE.

Opublikowano

lee:

Rzucasz na goscia Q.

Bijesz, bijesz.

Walisz Ulti ®

i 2gi raz Q i masz fajne combo :]

A jak nie mam takiego klawisza ® to zwykłe R zadziała ?

Musze przetestować

Opublikowano

Mam nadzieję że trollujecie... Nie znam tricków postaci ale dzisiaj na meczu widziałem jeden fajny. Potrzebujesz butów z ulepszeniem homeguard i skilla teleport. W bazie ładujesz buty używasz tp na przykład do jakiegoś warda niedaleko uciekającego wroga i lecisz na niego z full speedem :D

Opublikowano

Combo na Lee Sina

Q>Podstawowy>R>E>Q

Co to za combo, że używam E kiedy przeciwnika nawet nim nie dotykam xD

jak już to pierw E Q R Q, bo jak mam użyć R E jak dociągam się dopiero po E, bez sensu

Opublikowano

A jak twitch przysmoli z tego ulta to nie ma co zbierać z pola, nie wdawajcie sie z nim w bliskie kontakty bo przegracie tf - twitch ostra faja przyłapana na gorącym uczynku :D obiady od babki są przednie ^^

Opublikowano

ja z kolega mariaszem mamy kilka fajnych trikow ja biore teemo a kolega mariasz twitcha. idziemy dable mida i robimi taka kose przeciwnika kazdy ranked wygrany prawie. ale jebane noob teamy sa i niemoge wyjsc z piekla :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...