Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czego MYM pickował nunu?

JDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nunu strasznie boostuje ad carry oraz zmniejsza dmg output enemy?

On nie ma mieć dmg z E oraz ulta, wystarczy że E zmniejsza attack speed oraz movement enemy, ulti również.

652601399840421198520.png

Opublikowano

28474058982379240925.png

Nunu jest najlepszym supportem dla adc typu : Kog Maw, Ashe, Caitlyn, Vayne, ponieważ mają Oni super dmg z autoattacków a nie z combo jak np. corki lub ezreal.

fb.com/myrodj

Opublikowano

MMY wyszło z grupy czy nie wkoncu bo spam taki mam ze to bajka

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

1 wygrało z Curese i 2x przegrało z gg i Azabu

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Mym wygrało z anglią, przegrało z japońcami i z gbg coś takiego. Czyli z grupy nie wyszli

28474058982379240925.png

Nunu jest najlepszym supportem dla adc typu : Kog Maw, Ashe, Caitlyn, Vayne, ponieważ mają Oni super dmg z autoattacków a nie z combo jak np. corki lub ezreal.

Pozdrawiam, obrazek na prawde ładny, ale przecież nie chciałeś mnie nim obrazić? co do tematu to widzieliście sone? on przynajmniej stuna ma i harras.A ten pd dla naszego adc był useless bo i tak prawie do tfu nie podchodził. Moim zdaniem zwalili sprawe pickując nunu i właśnie dlatego przegrali. Jak grali przeciwko AZB to widzieliście tamtego olafa i shena? nic im nie robili.

Opublikowano

Nunu był dobrym wyborem tylko po prostu Korea ma wyćwiczone perfekcyjne pozycjonowanie i w teamfightach gówno im można zrobić.

Opublikowano
Pozdrawiam, obrazek na prawde ładny, ale przecież nie chciałeś mnie nim obrazić? co do tematu to widzieliście sone? on przynajmniej stuna ma i harras.A ten pd dla naszego adc był useless bo i tak prawie do tfu nie podchodził. Moim zdaniem zwalili sprawe pickując nunu i właśnie dlatego przegrali. Jak grali przeciwko AZB to widzieliście tamtego olafa i shena? nic im nie robili.

Ale chciałem Cię obrazić.

Nunu rzuca E na przeciwnego adc i jego AS jest niczym, następnie rzuca buffa na swojego ADC i on go miażdży. Sam ULT dobrze użyty w TF slowuje każdego co niesamowicie przeszkadza w jakiejkolwiek zmianie pozycji podczas walki. Q jest znakomite do zabezpieczenia dragona albo barona, true dmg + smite około 1k jeżeli dobrze się zgrają z junglerem. W dodatku jest tankowaty (bo tak się go buduje, bardziej jak tarica) i może trochę na klatę przyjąć. Każdy supp jest znakomity a w szczególności nunu.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Mym wygrało z anglią, przegrało z japońcami i z gbg coś takiego. Czyli z grupy nie wyszli

Oni są z Ameryki nie z Anglii, więc chyba ten obrazek... nvm.

Żeby nie było że offtop:

Nunu jest dla adc, a nie dla dmg.

Co z tego że pickneli by sone na olafa, huhuh tons of damage, zabójcze ulti jak dla niego.

Opublikowano

Chyba kolega nie widział co Libik potrafi zagrać tym nunu obejrzyj sobie mecze w których mym gra nunu+sivir jedno z najlepszych połączeń nunu jest świetnym supportem i support nie ma zadanai zadać dmg :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mecz z azubu był do wygrania na luzie gdyby olaf z topa* nie wyszedł taki nażarty... Elise to był fatalny pick i nie flamuje tutaj Kubona tylko cały team, że pozwolili mu takie gówno picknąć...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Mecz z azubu był do wygrania na luzie gdyby olaf z topa* nie wyszedł taki nażarty... Elise to był fatalny pick i nie flamuje tutaj Kubona tylko cały team, że pozwolili mu takie gówno picknąć...

Elise jest bardzo dobra na topie, po prostu kubon ma strasznie mały wachlarz picków, do tego on gra dobrze jedynie kiedy early mu wyjdzie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nunu + Vayne,Cait jak dla mnie najlepsze połączenie ale nie wiem czy autor tego tematu gra w tą samą grę. Nunu nic nie robi bo się nie maxuje E tylko W dla Ad carry. Z utli jak przyp*erdoli to wątpie że mały dmg jak mu się na fulla załaduje.

Opublikowano

Nunu + Vayne,Cait jak dla mnie najlepsze połączenie ale nie wiem czy autor tego tematu gra w tą samą grę. Nunu nic nie robi bo się nie maxuje E tylko W dla Ad carry. Z utli jak przyp*erdoli to wątpie że mały dmg jak mu się na fulla załaduje.

Może i tak, tylko że na mistrzostwach nawet nie odpalił ulta. Co z tego że cait lub sivir miała boosta na as i mov jak i tak nic kurwa nie robili. Jakby wzieli leone to ta chociaż jakiegoś stuna ma a nie niepotrzebny slow. Można zamknąć i tak wszyscy pierdolą smuty jaki to nunu i vayne są zajebisci. Huj mnie to obchodzi a polska przegrała z jakimiś obsranymi japońcami co pewnie pałeczkami w skille klikają.

@down wiem że to koreańczycy. Po prostu już dosyć mam ich bo pickują sobie kazixa i myślą że są fajni bo grają na cliencie przed jego nerfem i sobie wygrają mistrzostwa

Opublikowano

@up

rasista czy co?

Azubu sa chyba z Tajlandii albo Korei I tam nie ma zadnej tradycji jedzenia paleczkami. Wiecie, co ich odroznia? Dla nich LoL to cale zycie, jak polska mlodziez trenuje sporty, to ich chodza na treningi LoLa, tego typu szkoly bija rekordy popularnosci, a turnieje sa transmitowane w telewizji na glownym kanale. To jest ta roznica.

Opublikowano

Polska szkoła :

-Hej Waldek , idziemy ponapierdalać w noge po szkole?

- Jasne! Tylko weź piłke.

Koreańska szkoła :

- Hej Hoo Yong idziemy grać po szkole Duo?

- Jasne! Musze wbić 3k elo..

Jednym słowem pierdolone no-life'y.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

NUNU MA ZAJEBISTE FUTERKO I W ANAL WCHODZI JAK NÓŻ W MASŁO

<lol2>

@topic

nunu i jego buff do AS bardzo pomaga naszemu adc lasthitować i ogólnoe adc z tym czuje sie lepiej i tyle co do powiedzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...