Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup MC

Dudki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce kupic GIFT code, ale cena max 25 zł.

Jest na allegro jakas aukcja z Gift Code, ( nie konto,bo tego jest pelno)

Opublikowano

Czyli zostaje mi kupic te konto po 4 zlote ;D

Sa tam jakies uniwersalne nicki ?

Sa jakies problemy (oprocz skinow itp)

Opublikowano

Nie duuuuubluj.

Wtedy dostajesz jakiś nick któego nie możesz zmienić i możliwe,że po pewnym czasie np. miesiąc zmienią hasło i tyle z grania xD

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Na koncie za 4 zł nie posiedzisz więcej niż tydzień wg mnie, dostajesz prawdziwe hasło bez e-mail, sprzedawca zmienia hasło i baju. Nawet jak kupisz to masz okreslony nick którego nie możesz zmienić. Jeśli masz kupić premke to 50zł+ chyba, że chcesz xxx razy marnować po te 5 zł na fake.

Opublikowano

Mój kolega ostatnio kupił klucz za 35 zł na allegro i po 2 miesiącach nie miał konta ;/ Najlepiej kupić z minecraft.net

Opublikowano

Czytaj dokładnie aukcje i wybierz najtańszą. Na wielu jest napisane coś typu "Zakaz zmieniania loginu, hasła oraz maila do konta. W razie zmiany, konto zostanie odebrane." itp. W wersji alpha minecraft kosztował 30 zł. Teraz minimum 60-70, chociaż według mnie jest to nonsens. Kiedyś w minecrafcie chodziło o to, żeby przeżyć noc, zbudować dom itp. Teraz, żeby jebnąć jakąś budowlę i zrobić jak najwięcej zenchantowanych broni, których nie wykorzystasz, bo nie ma gdzie...

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Na allegro masz nielegalne (wiekszosc, niektore legal). Mimo to polecam minecraft.net. I uwazaj tez premium za 3-10 zl. Kiedys kupilem to bylo to tylko konto (bez koda i bez premium)

Wiecie, ze podczas sylwestra na mojang.com byl generator gift codow? Za free. Nwm czemu ale bylo. Chociaz ja sie troche spoznilem (3-4 godziny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...