Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaka bron

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co lepsze na krotki dystans

bojownik national

promien usuwajacy tylko ten dla soldiera

ak74

co lepsze??? prosze o uzasadnienie jak mozecie

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Ak-74 stanowczo najlpeszy. On jest specjalnie na bliski dystans.

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Ja Ci szczerze polecam Warfightera. Jak dla mnie najlepsza broń na solda jednak AK także dobry. Jednakże dla zaoszczędzenia funds możesz kupić Uber Ratunek/Super Tommy'ego bo jest to to samo co Ak/m16 różnią się tylko wyglądem i dźwiękiem. Tego lasera za nic w świecie nie kupuj najgorsze gówno jakie może być

Opublikowano

W takim razie bier Ak-74 skoro masz ALL bronie :D (Pewnie hacka masz na ALL Item's?)

beztytuueyr.png

Opublikowano

ak:) jezeli mowa o laserku na soldka to miałem go na dawnym koncie i jest do dupy ;x

Opublikowano

szczerze mówiąc ak-74 to to samo co uber ratunek rudolfa więc nie wiem czy jest sens kupować droższą broń =.= laser jest beznadziejny

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Nie bierz AK, bo ma takie same parametry jak Uber Ratunek Rudolfa, a jest droższe.

Bierz rudolfa, to najlepsza broń i nie jest aż tak droga.

Nic jej nie zastąpi.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

nieuzyskalem pomocy od jarka pisze mi o rudolfie niezwiazanym wgl z tematem a ja sie pytalem co lepsze

ak74. czy

Bojownik national

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

nieuzyskalem pomocy od jarka pisze mi o rudolfie niezwiazanym wgl z tematem a ja sie pytalem co lepsze

ak74. czy

Bojownik national

Z tych broni to AK lepsze, bo jest na krótki dystans.

Bojownik jest na średni dystans, z bliska gorzej nim się gra.

Ja tylko w poście wyżej napisałem, żebyś nie kupował AK, tylko uber ratunek rudolfa, bo ak się nie opłaca brać, bo ma takie same parametry jak rudolf, ale jest droższe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

debilu on jusz kupił

No i poco od razu takie wyzwiska? Może nie doczytał ale źle zrozumiał -.-

beztytuueyr.png

Opublikowano

Używaj bojownika. Często walki nie toczą się na takim bliskim dystansie tylko często przeciwnik jest poza bliskim zasięgiem i wtedy bojownik robi miazge. Sold to nie gunner że daje leg it i podbija prosto pod gościa i nie pozwala mu sie wycofać. A warfighter jak wali mi czasami po 25 to z takiego gunnera miazga zostaje. Trzeba po prostu szybko klikać i dopasować dobrze z granatnikiem.

Opublikowano

Używaj bojownika. Często walki nie toczą się na takim bliskim dystansie tylko często przeciwnik jest poza bliskim zasięgiem i wtedy bojownik robi miazge. Sold to nie gunner że daje leg it i podbija prosto pod gościa i nie pozwala mu sie wycofać. A warfighter jak wali mi czasami po 25 to z takiego gunnera miazga zostaje. Trzeba po prostu szybko klikać i dopasować dobrze z granatnikiem.

Z AK spokojnie można sobie poradzić na średnim dystansie.

A jeśli nie to zawsze można go wziąść jako drugą broń.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Albo można w warsztacie ulepszyć Ak-74 by miał większy bliski dystans, innymi słowy, lepiej walił na średnim dystansie.

beztytuueyr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...