Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Rapidfire

Jopek1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Program służy do spamowania kliknięć myszką, czyli przytrzymujemy wciśnięty LPM i każda broń półautomatyczna zmienia się w automat.

Bardzo przydatne w przypadku szybkostrzelnych snajperek, pistoletów, śrutówek i granatnika.

Uwaga, nóż jest bardzo śmiercionośny, więc nie zróbcie sobie krzywdy :D

Jest to niewykrywalne, bo przecież możecie mieć dobrą myszkę z wbudowaną funkcją spamu.

Niestety nie nagram filmiku, bo nie chce mi się ściągać frapsa.

Wystarczy pobrać ten oto program, odpalić go i aby włączyć/wyłączyć funckje wciśnij INSERT.

DOWNLOAD

http://speedy.sh/Et2MA/AutoHotkey.exe

SKAN

https://www.virustotal.com/file/c8970a64d253cc3b1bae37ce8372991c93d0210c53495df407208f852e335dc0/analysis/1356721770/

/ EDIT

Wstawiam sam skrypt, dla zima1o

DOWNLOAD

http://speedy.sh/nqVsr/AutoHotkey.ahk

SKAN

https://www.virustotal.com/file/a4e09208bb8e135d72d312ac12f2b4e1c06721a5f161b7a42a984c8ad4f33e1e/analysis/1356724629/

UWAGA!

Autor postu nie odpowiada za to, że dostaniecie bana! Używacie na własne ryzyko, aczkolwiek wątpię aby ktoś was za to zbanował.

Ja używam tego programu w wielu grach od wielu tygodni i nikt się jeszcze nie doczepił.

graphic.png

Opublikowano

Poradnik to nie jest więc nie wiem dlaczego to tak nazwałeś.

A sam program nie jest chyba zbyt przydatny, bo można samemu szybko kilka razy przycisnąć myszką.

I popraw skan, bo wielkości plików się nie zgadzają. Zaraz się ktoś do tego przyczepi.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie prawda, ponieważ jest troche myszek, które nie reagują tak szybko, jak powinny oraz poprzez takie klikanie może nas rozboleć palec :D

Poprawiłem i dodałem tut jak to użyć.

graphic.png

Opublikowano

no jak ci ktoś na przyklad stanie na ręke ? :D

aha A jest to przystosowane tylko do BFH jak na przykład na dl lr sg czy uniwersalne?

Opublikowano

Nie.. można wykorzystać we wszystkich strzelankach.

Np. w BF BC2 biorę M14 lub Saige i krótko mówiąc robię rozpie*dol :D

Jest to uniwersalne i najlepiej się sprawuje przy broni szybkostrzelnej czyli w przypadku tej gry na krótki.

Np. ta snajperka w której "Bardziej liczy się szybki palec na spuście niż celne oko"

graphic.png

Opublikowano

jest uniwersalne bo niezrozumiale napisałeś? bo mi chodziło o to że jak ktoś ci stanie na palce to bolą wtedy palce od klikania

a mógłbyś podać sktypcik z którego zrobiłeś .exe

Opublikowano

Program jak najbardziej przydatny dla starych myszek bez możliwości konfiguracji. Uważajcie z tym jednak, gdyż może to podejść pod makro, co jest równoznaczne z otrzymaniem bana.

Opublikowano

Według mnie to nie podejdzie, ja używam we wszystkich shooterach i nikt nie ma pretensji.

Ale używacie na własne ryzyko :D

graphic.png

Opublikowano
Jest to niewykrywalne, bo przecież możecie mieć dobrą myszkę z wbudowaną funkcją spamu.

Ale za to były bany, wiadomo z umiarem panowie.

Opublikowano

W BC2, MW3 i BFH używam tego na luzie :D

Przecież równie dobrze można mieć super myszkę gamingową z funkcją rapid :D

@zima1o

W jakim sensie "uniwersalne", bo nie czaję?

graphic.png

Opublikowano

"Nie.. można wykorzystać we wszystkich strzelankach.

Np. w BF BC2 biorę M14 lub Saige i krótko mówiąc robię rozpie*dol :D"

Podałem w głównym poście :D

graphic.png

Opublikowano

To jest odpowiedź na twoje pytanie :D

Dopiero potem jest zdanie oznajmujące ;P

Czyli można wykorzystać we wszystkim!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...