Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Macie System Na Komputerze

Sokrorov

Jaki macie System  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Macie System

• Linux
      2
    • Windows XP
      46
    • Windows Vista
      7
    • Windows 7
      10
    • Windows 95
      0
    • Starszy ni? Windows 95
      3
    • Inny
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam 98 na 2 gb ramu i podwojny procek niewiem jak poszedl ale spox za jakis miesiac bedzie xp wiec wkoncu w cos pogramy xD a na 2 kompie mam xp pisze z tego xp xD

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

ja mam na 1 stacjonalnym i laptopie viste (lolalbym 7 albo xp) a na 2 laptopie xp bo byla okazja, kupilem od ruska za 500 zl xD

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Windows Szista tzn. Vista to najgorsza generacja windowsa. Do gier się zupełnie nie nadaje jedynie w biurze się przydaje, tak na marginesie Windows xP 4ever !!!

corsaopc01.jpgNet

Post 20[x]

Post 40 [x]

Post 60 [x]

Post 80 [x]

Post 100 [x]

Post 120 [ ]

OMFG już 30%....

Opublikowano

Windows XP - najlepszy jak dla mnie, nigdy nie było z nim problemów.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

windows xp nie jest najlepszy, a w7 :) z resztą wiem że nie ma co z wami dyskutować, ale w7 bardzo inteligentnie zarządza ramem w porównaniu do visty(a xp to w ogóle). jeżeli masz ponad 1gb, to spokojnie będzie ci lepiej na w7(z wyłączonymi efektami aero ofc.) niż na xp , w7 jest kompatybilny z grami, i zwiększa ich wydajność z resztą porównując szybkość włączania systemu W7-->Vista-->XP(po roku to mi się z 10 min włączał) . szczerze xp był dobrym systemem ale dla osób które mają trochę więcej ramu polecam w7 albo viste:) Osobiście posiadam W7 , bo jak dla mnie ten os działa najszybciej i najwydajniej

PS: Jak vista działa wam wolno to powinniście wyłączyć efekty aero, i są takie programy do konfiguracji maksymalnej wydajności systemu do visty jak i do w7;)

Opublikowano

Mam xp ale chętnie bym zobaczył windows 7 ;P. Jak narazie szkoda mi kasy na kolejny system.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Ja mam Viste i mi się podoba bardziej jak Xp i jakoś mi się nie tnie to nie wiem - macie kompy ze średniowiecza? że wam się tnie?

doyou.gifdoyoui.png

userbar796471.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...