Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mikrofon?

dankrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam taki problem z mikrofonem lub może po prostu to mój głos. Więc nie owijając w bawełnę mówię o moim problemie, nie jestem jeszcze po mutacji, w realu większość nowo-poznanych ludzi po głosie i wyglądzie daje mi 16 lat ale mam 14. Mam gruby głos często mówią że na 16 lat (Przed mutacją!) ale od praktycznie ZAWSZE kiedy gadam na ts'ie, skypie czy innym komunikatorze, mój głos po prostu... po prostu brzmię jak 7-mio letnie dziecko i w tym tkwi problem, czy mam problem z Mikrofonem czy muszę czekać na mutację.

Proszę o pomoc bo po prostu jak z kimś gadam na ts'ie to wiadomo że dzieciaka nie będą brać na poważnie, a w najgorszym przypadku będą się nabijać -_-.

@EDIT.

Na 4 mikrofonach, nawet u kolegów mam TAKI SAM GŁOS, w opcjach jeszcze nie grzebałem.

pr02.jpg
Opublikowano

Czekaj na mutacje

P.S Jak chcesz żeby ci mutowało o są do tego programy do mikrofonu

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Tylko żeby jakiś działał na ts'ie. Możesz podać jak jakiś znasz.

PS. Słyszałem że są mikrofony z mutatorem ale zapomniałem jak jeden się nazywał :<.

pr02.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...