Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.us Spolszczenie

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spolszczenie do metin2.us

Wkleic do głownego folderu metin2.us nadpisac istniejace pliki. Uruchamiac gre przez plik Metin2_Start.exe

działa na 100% testowałem.

Download:

http://www.speedyshare.com/files/19408456/Metin2us_pl.rar

http://hizost.com/d/jn

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/369e758f2f3d0bec4303edbf905857d120a653762159632f20e8ee48270f40ec-1258836142

Spolszczenie jest mojego autorstwa.

Opublikowano

Dodaj screena jak to wygląda,lepiej będzie wyglądał tut ^ ^.

Ale niektórym ludziom się nie przyda?

Dlaczego?Ponieważ jak wydropiłeś coś to nie będziesz wiedział jak się nazywa w US i neo będa pisać:

I will Buy Małż,give 250k ...

Chyba że ktoś zainstaluje US dwa razy na innych dyskach ;]

Masz +

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Spolszczenie działa na US mój kolega testował i pokazał mi itemki nie sa w pełni przetłumaczone

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Nie no spolszczenie do USa. To juz przesada aby w np. w 6 klasie podstawówki (wnioskuje po ilości tematów w dziale tworzenie serwerów) nie umieć angielskiego! Przesada... Chociaż może i dobrze dla innych ;]

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Widzisz, mi się przyda. Po prostu że nei mogę ściągać Full clientów iz nie mam czasu. A tak to tylko sobie ściągne spol i będę mógł grać! 5!

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzisz, mi się przyda. Po prostu że nei mogę ściągać Full clientów iz nie mam czasu. A tak to tylko sobie ściągne spol i będę mógł grać! 5!

cześć.

mam takie pytanie jak się zarejestrować w metin2 us

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja pier... Zaczyna sie noobstowo

@up - spytaj sie starej, może ci powie ( tak, "ci" z małej litery. Wyrażam przez to brak szacunku)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wszystko ładnie działa... Czasami wyloguje (normalnie tego nie mam) ale gra się ciut lepiej... ;] Czytałem trochę wyżej posta "jak w 6 klasie nie można potrafić angielskiego" czy jakoś tak... To Ci odpowiem moja siostra ma niemiecki... Anglik dopiero od 1gim...

@up - co wnosisz do tematu? RAPORT

Opublikowano

Nie no spolszczenie do USa. To juz przesada aby w np. w 6 klasie podstawówki (wnioskuje po ilości tematów w dziale tworzenie serwerów) nie umieć angielskiego!

Moze niektorzy sie nie ucza angielskiego, tylko np niemieckiego ?

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...