Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lord Darkus

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sram na te 5 % ,ale moim zdaniem za taki akt chamstwa z tego czegoś strony zasługuję na o wiele większa karę. Rozumiem ,że regulamin to regulamin ,ale tutaj jest życzenie komuś śmierci , kalectwa to podchodzi pod ... Moralnie do tego podejcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sram na te 5 % ,ale moim zdaniem za taki akt chamstwa z tego czegoś strony zasługuję na o wiele większa karę. Rozumiem ,że regulamin to regulamin ,ale tutaj jest życzenie komuś śmierci , kalectwa to podchodzi pod ... Moralnie do tego podejcie.

Pozdrawiam.

Ty sie tu kurwa nie odzywaj

@TOP

Gdzie ja obraziłem tutaj kogoś z mpcforum ? nikogo nie obraziłem.Dostałem bana nie słusznie bo nikogo nie obraziłem tylko powiedziałem prawdę.A na dodatek ten Patryk czy jak mu tam nie jest zarejestrowany na tym forum więc formalnie rzecz biorąc nie obraziłem go.Więc chciałbym żebyście mi Odblokowali konto.

@BTW

Ale za to to już nie dajesz bana/warna ?

wypierdalaj z tego forum knąbra dziwko

Masz ode mnie wpierdol.

Brausz mnie wyzwał od Dziwki i knąbra który z kopiował z internetu.

PS.Na moim profil też xDayEnd.

Opublikowano

Ty sie tu kurwa nie odzywaj

@TOP

Gdzie ja obraziłem tutaj kogoś z mpcforum ? nikogo nie obraziłem.Dostałem bana nie słusznie bo nikogo nie obraziłem tylko powiedziałem prawdę.A na dodatek ten Patryk czy jak mu tam nie jest zarejestrowany na tym forum więc formalnie rzecz biorąc nie obraziłem go.Więc chciałbym żebyście mi Odblokowali konto.

@BTW

Ale za to to już nie dajesz bana/warna ?

Brausz mnie wyzwał od Dziwki i knąbra który z kopiował z internetu.

PS.Na moim profil też xDayEnd.

Spierdalaj, proszę Cię.

Nazwałem Cie tak, bo na to zasługujesz i teraz nie próbuj się wywinąć bo nic tym nie zdziałasz.

btw. dostałem warna za to że powiedziałem jaki jesteś, mi tam na % nie zależy.

@edit btw. knąbrna dziwka to jedna fraza, nie ma takiej obrazy jak knąbrny. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...