Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moje..^^

Akermi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm...może i z nudów może i nie wiem czemu ale...jakoś tako chciało mi się rysować i tak to się zaczęło...

*sry ale nie chciało mi się tak wrzucać to walnąłem to do folderu link :http://www.megaupload.com/?d=N207E12A

Opublikowano

Współczuję Ci. Manga itp. gówna to największa zmora ludzkiego życia. Jeśli lubisz to rysować czy co tam, to w przyszłości będziesz mieć problemy z życiem jak i nie mózgiem(nie wyśmiewam, stwierdzam fakt. Było kiedyś na Discovery xD). Pierwszy obrazek z kolesiem w koszulce z serduszkiem - trochę na geja to wygląda ;D, drugi - za duże wargi, za dużo botoxu ;p, trzecie - zajebiste! najlepiej Ci to wyszło, tylko tego psa Ci zazdroszczę, że umiesz narysować :D, czwarte - szczerze to nie wiem co to dziecko trzyma w ręku, piąte - dziwne ;p, szóste - troche krzywe, siódme - fajne, tylko co to na dole koszulki jest?:D ósme - nie za duży nos? dziewiąte - chore o.O, dziesiąte - człowiek przyszłości? Ogółem to sam tak rysować nie umiem, i nie mi to oceniać, ale to co napisałem to tylko to co ja sądzę. Ogółem fajnie, tylko szkoda, że Manga ...

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Po raz kolejny powtórzę, najpierw martwa natura/ rzeczy realistyczne potem manga =.=...

Takie jest prawo i powinno się do niego stosować. KAŻDY twórca mangi jest w stanie narysować coś realistycznego i od tego też zaczynał.

Gdy od samego początku rysujesz mangę upośledzasz talent i coraz trudniej będzie się uczyć innych technik rysunku.

Każdy szanujący artysta Ci tak powie.

A do rysunków, nie używaj... kredek? Kup sobie kilka ołówków z zakresu 2H-2B, kolorowe cienkopisy 0,1mm albo kolorowe tusze i jakiś lepszy papier o gramaturze 120g/m^2 +.

Najpierw zrób ogólny szkic, a potem używając światłocienia powypełniaj linie i cienie cienkopisem.

Efekt gwarantowany.

Btw. Postudiuj anatomie człowieka - pomaga.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

ee..a kto powiedział ze ja jakaś manga jestem o.O lol rysowałem i jakoś mi się tak narysowało -.- i jeszcze jedno ja rysowałem bo się nudziłem a nie żeby narysować nie wiadomo co -.-

Opublikowano

To ja ocenie bo to coś z mojej bajki :)

Podobają mi się.. ta krowa( czy co to tam jest :) ) ten chłopak siedzący i twoje chibi też nie są złe ..

Twoje próby rysowania kobiet w mandze narazie nie są zbyt dobre.. musisz troche poćwiczyć :)

Ten pies ma strasznie krzywy ryj :)..

rysuneczki na 4/5 wyrób sobie dobrze ręke do rysowania.. i jakbym mógł prosić to wrzuć jakąś przypadkową martwą nature( chce zobaczyć jak u ciebie jest z cieniami, bo na niektórych rysunkach są dobre.. a na innych prawie ich nie ma )

I jeszcze mi powiedz czy rysujesz z głowy czy z innych obrazków.

Prosze nie obrażaj się za mój post chcę Ci tylko udzielić kilku rad :)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

eee....dobra chciałem tylko pokazać..xD ale dobra -.- według mnie to ja nie umiem rysować ale jak tam chcecie....te rysunki robiłem w szkole chyba wie każdy dlaczego..xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...