Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kbot

mateusz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=mateusz :D' timestamp='1358524201' post='6102482]

Nie posiadam licencji do zadnego kbota, a lata mi juz 20h i nie pyta sie o licencje... Moze mi ktos wyjasnic to? Pozdrawiam

Też tak mam , dołączam sie do pytania :)) i co by było jakbym chciała przeniesc licencje to jak??

Opublikowano

@Coming

ale wczoraj gdy pobralem nowa wersje latał pare godzin, potem przerwa i tak przez jakis czas, a wczesnie rano puscilem od nowa i teraz nabilo 20h na bocie, ale ogolnie rzecz biarąc jest wiecej godzin nalatane.

Opublikowano

Lata 20h - masz jeszcze 4h.

#2up

Jak uruchamiasz triala to w kbot cc powinno się wyświetlic twoje ID konta i status DEMO (jeśli wygaśnie to będzie expired).

Jeżeli licencja, którą chcesz przenieść jest na innych danych w kbot cc to niestety (tak myślę) nie da się.

Musisz mieć na tych samych danych google w kbot cc aby przenieść.

#up

Jesteś pewny, że nie masz licencji ?

Co Ci pisze w kbot cc przy twoim numerze ID konta?

Opublikowano

@ st1m

W kbot cc wlasnie nic nie pisze, zadnej licencji nie pokazuje po prostu czyste pole i boce juz ogólnie wiecej niz 24h..

@up wlasnie nic tylko jest CN pokazany i reszta pusta.. a bot juz jak mowiłem lata dłuzej niz 24h

Opublikowano

[quote name=mateusz :D' timestamp='1358524706' post='6102581]

@ st1m

W kbot cc wlasnie nic nie pisze, zadnej licencji nie pokazuje po prostu czyste pole i boce juz ogólnie wiecej niz 24h..

A więc możliwe jest, że masz już licencje i w kbot cc nie pokazuje Ci bo jest przydzielona na innym CN.

# kupowałeś konto ?

Opublikowano

Tak konto kupilem od kuzyna zas on je kupił na allegro z kbotem noGG, ale koles nie podal mu ID do kbota i na forum napisałem nowy temat, zebym mogł odzyskac licencje. To załozylem nowe konto w kbot cc jak podali mi i bot smiga, ale wlasnie nie pokazuje mi zadnej licencji w kbot cc i tu wlasnie wczoraj tez napisalem temat, ze nie pokazuje mi mojego ID statku i na jaki okres wazna jest licencja. :D

Bede widzial co sie stanie jak na bocie bedzie wybite 24h bo narazie lata 20h30min.

Opublikowano

[quote name=mateusz :D' timestamp='1358525081' post='6102664]

Tak konto kupilem od kuzyna zas on je kupił na allegro z kbotem noGG, ale koles nie podal mu ID do kbota i na forum napisałem nowy temat, zebym mogł odzyskac licencje. To załozylem nowe konto w kbot cc jak podali mi i bot smiga, ale wlasnie nie pokazuje mi zadnej licencji w kbot cc i tu wlasnie wczoraj tez napisalem temat, ze nie pokazuje mi mojego ID statku i na jaki okres wazna jest licencja. :D

Bede widzial co sie stanie jak na bocie bedzie wybite 24h bo narazie lata 20h30min.

Mhm no to wszystko jasne.

Kupiłeś konto z KBotem ale poprzedni właściciel na swoim CN ma przyznaną tą licencję i ty nie będziesz jej u siebie widzieć.

Po co Ci wiedzieć na ile jest ważna?

Jak No GG to na 12 lat (tyle ta gra nie dotrwa) a jak GG to unlimited xD

Opublikowano

Pewnie skończy się trial, chyba że coś grzebałeś.

PS: Właśnie kupiłem KBot'a od Pukacza - polecam :)

Opublikowano

Hehe to zajebiscie kurwa bo juz sie balem ze bedzie lipa. Kbot nGG, ale i tak musze kupic nowa licencje z Galaxy Gates bo mam juz wszystkie wrota na bazie i musze je zrobic.

W takim razie dzieko za info kolego !

Ale tak jak mowie okaże sie wszystko jak na bocie wylata 24h

Opublikowano

[quote name=mateusz :D' timestamp='1358525424' post='6102728]

Hehe to zajebiscie kurwa bo juz sie balem ze bedzie lipa. Kbot nGG, ale i tak musze kupic nowa licencje z Galaxy Gates bo mam juz wszystkie wrota na bazie i musze je zrobic.

W takim razie dzieko za info kolego !

Problem jest tylko taki, że ID twojego konta jest przydzielone wraz z licencją na CN u poprzedniego właściciela konta i teraz na twoim CN w KBot CC nie wyświetli Ci się ID abyś mógł przydzielić licencję GG.

#Enset

Gdybyś czytał wszystko uważnie to byś wiedział, że nie o triala chodzi.

Poza tym nie obchodzi nas od kogo kupujesz boty.

Opublikowano

Ok ale dajmy na to ze kupie tą licencje z kbot gg, i zrobie nowe konto na kbot cc, to bede mial nowe CN i moge wtedy chyba miec nową licencje?

Opublikowano

[quote name=mateusz :D' timestamp='1358525816' post='6102797]

Ok ale dajmy na to ze kupie tą licencje z kbot gg, i zrobie nowe konto na kbot cc, to bede mial nowe CN i moge wtedy chyba miec nową licencje?

raczej nie bo nie masz kbota dema na którego zakłada się licencję... napisz na gg to opiszę Ci bardziej te czary

1.jpg

Opublikowano

[quote name=mateusz :D' timestamp='1358525816' post='6102797]

Nie bo demo wykorzystane już masz i inna licencja jest przypisana na innym CN.

Opublikowano

[quote name=mateusz :D' timestamp='1358537552' post='6105091]

A da sie usunąc jakos tą stara licencje albo obejsc bym mogł kupic kbota z GG?

raczej, nie mówię napisz na gg to Ci objaśnię co nie co.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...