Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bohater na początek?

Szary_Jayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dopiero zainstalowałem Dote i nie wiem jakiego bohatera brać, chodzi mi o to kto najłatwiejszy do ogarnięcia w każdej kategorii, ale proszę piszcie pełne nazwy bo nie będę się bawił w detektywa i zgadywał jaki to champ. Dzięki z góry za rady.

258101b92660b.png
Opublikowano

Czemu nie przejrzysz starych tematów? Nic się nie zmieniło.

Lich najlepiej. Tidehunter też może być, twoje jedyne zadanie na low levelu to jest użycie ulti, które ma obszar na 3/4 ekranu. Nie można tym zfailować. Inna sprawa to timing.

proszę piszcie pełne nazwy bo nie będę się bawił w detektywa i zgadywał jaki to champ

Tym pokazałeś, że jesteś po prostu głupi.

Każdy używa nazw z doty więc prędzej czy później i tak ci się przydadzą. Im szybciej, tym lepiej.

Polska to polska, tho'.

Trolling is a art.

Opublikowano

Drow Ranger. Jak Ashe z lola, tu masz full autoattack...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Legenda
Opublikowano

Lich, Ogre Magi!

Nie bierz postaci typu Drow Ranger jeżeli jeszcze nie ogarniasz gry, ponieważ 0farmy, 0itemów i psujesz grę innym jak i sobie. Pierw łap się za supportów a potem zaczynaj postaciami typu Cerry.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Postaci ze stealthem nie są dobre na kompletny początek.

Świadomość tego, że skill daje Ci invi sprawia, że mniej uważasz, overextendujesz bo wiesz, że i tak uciekniesz jak się zrobi ciepło.

Większość osób po notorycznym graniu stealth hero będzie tak robić mimo braku invi, a potem przyjdzie moment, w którym zrobi 0/5 jako carry (bo do nich od takiego BH lub Rikiego droga niedaleka) przy 2cs/min i gra będzie jak uderzanie twarzą o beton.

Trolling is a art.

Opublikowano

Drow ranger , Riki , Lycan(starsznie latwa postac tylko wilki i jeb jeb)

2h74a52.png

"Out on the streets, where I grew up"

Opublikowano

@up zes dojebala chyba nigdy w Dote nie gralas skoro polecasz Anti-mage dla newbie ...

2h74a52.png

"Out on the streets, where I grew up"

Opublikowano

To tak samo jak polecanie Lycana, który nie dość, że jest dość trudny w jungli na low levelu to jeszcze wymusza od kompletnego unskilled randoma grę 1v2 (na 99%) na hard lane.

Anti Mage to jest właściwie jedna z lepszych postaci, aby nauczyć się last hitować (najniższy albo jeden z najniższych BAT w grze). Ogólnie jeden z lepszych carry na początek.

Trolling is a art.

Opublikowano

Lich, Ogre Magi!

Nie bierz postaci typu Drow Ranger jeżeli jeszcze nie ogarniasz gry, ponieważ 0farmy, 0itemów i psujesz grę innym jak i sobie. Pierw łap się za supportów a potem zaczynaj postaciami typu Cerry.

Supportem tez trzeba umiec grac, lol. Juz wiem dlaczego na pubach trafiam na supki, ktore nie kupuja kurierow/wardow, i leca odrazu w aghanima, jak slepe kozki. A watpie by newbie ogarnial w jakikolwiek sposob do czego sluzy kurier, gdyz badzmy szczerzy, wiekszosc newbie ma wyjebane na mozliwosci kurczaczka czy wardow. Szczegolnie gdy widza rikiego/bh badz SB w przeciwnym teamie. Po chuj nam dusty i sentry?

Wiec jak decydujesz sie na sup, skupiaj sie na itemach ala urna, mek (wszystko co ma aury), medalik, itp. Oczywiscie pamietajac o wardach, zwierzatku i jeszcze raz wardach. Pamietaj, arcane buty>ward, sentry/dust>arcane buty, jezeli oczywiscie grasz czyms co jest ostro manozerne.

kh4xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...