Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] 9 win rankedow .

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , co o tym sadzicie ?

http://imageshack.us/photo/my-images/507/ss1nf.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/546/ss2njn.png/

Sorry za drugiego ss ale tak wyszlo jakos ;< .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

To zależy od tego jaki team ci się trafi , więc wiesz miałeś takie szczęście , że dobry ci się trafił.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

No to ładny team Ci sie trafiał. Żeby mi się tak trafiało. 4 rankedy pod rząd przegrałem ( nie z mojej przyczyny ), ciągle mi się trafiają feederzy. Wracając do tematu, to gratuluję, elo pewnie ładnie skoczyło.

2ufgk6u.png

Opublikowano

nie zdziw sie, jak teraz np przegrasz 5 z rzedu :) . take są rankedy, ja miałem na początku s3 lose streak 10 !!!! :D bylem na 1100 nawet nizej, potem 5 wygranych z rzedu i jakoś ciągnąłem . teraz na 1350 elo siedze :P

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

a na dole, na drugim screenie 3/14 kassadinem gjgjgjgjgjjgjj, randomy cie wycarrowaly tyle w temacie, by nie bylo ze spam gj, oby tak dalej !

Opublikowano

O boże jaki słabjag. Na takim elo to żaden wyczyn. Zrób tak jak ja na 1650 elo nopku.

99870466472777280219.jpg

Opublikowano

O boże jaki słabjag. Na takim elo to żaden wyczyn. Zrób tak jak ja na 1650 elo nopku.

99870466472777280219.jpg

czarnuchem to możesz..., poza tym ma być muramana.

<>

Opublikowano

czarnuchem to możesz..., poza tym ma być muramana.

muramana ssie jondra.

Opublikowano

A teraz w twoim match history jest 5 lostów pod rząd :) , poza tym na takim elo to nie jest wyczyn :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...