Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7][Paintball][Autorski Pluginy][4FUN] Pb.PlayMinecraft.pl Zapraszamy!

DaRuH™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny server jeden minus ze jest 32 sniezek a to na nic nie wystarcza, powinni zrobic 2 stacki na start to by byla niezla sieka

Dla twojej wiadomosci dodalismy juz 2 stacki sniezek-Jestem ChatModem na servie.
Opublikowano

W końcu udało mi się poprawić bug niewidocznych graczy, tymczasowo wyłączono mobarene, ale dodano za to Arene na śnieżki(zadają obrażenia) więc możecie się zabijać :) Zmieniono spawn i kilka innych rzeczy uprzyjemniających rozgrywkę. (Naprawiono bug nieśmiertelności na arenie)

Opublikowano

@Selex kolego, tak się zastanawiam, czy serwer PAINTBALL musi stać na najwyższym poziomie architektonicznym, czy musi prezentować piękne miasto, budowle, kamienice? Nie, w serwerach tego typu chodzi o samą rozrywkę, a ta zdaniem graczy stoi na wysokim poziomie. Część wtyczek jest specjalnie napisana pod ten serwer i zastanawiam się na jakiej podstawie oceniasz ich dobranie, jeśli zwykły gracz nie jest w stanie zobaczyć ich listy (pluginy roleplay??, gdzie? Napewno nie pomyliłeś adresów?, nie, chyba nie, bo faktycznie stoi fontanna i domek średniowieczny koło niej). Spawn nie ma większego znaczenia dla graczy, bo większość idzie w przerwie między bitwami (30 sekund) na parkour albo arenę śnieżkową gdzie się zabijają. Nie wiem czego oczekujesz od tego typu serwerów, ale widocznie chciałeś wejść, popatrzeć na budowle i wyjść, pamiętaj, że każdy typ serwera ma różne priorytety, a ten na serwerach paintball jest raczej mechaniką gry-realizmem rozgrywki.

Po za tym kolejna gama bug-fixów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...