Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybkie zdobycie diamentów, średnia wydajność.

MisterCzaczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Początkujący gracz, zamiast szukać poradnika odnośnie kopania na mpcforum, wpisze raczej w Google "minecraft jak kopać" i mu wyskoczy w pierwszym wyniku MineWiki z dużo lepszym poradnikiem. Ja na MPCForum i innych specyficznych forach szukałbym już bardzo zaawansowanych i skutecznych metod, więc, innymi słowy: ten poradnik jest bezużyteczny.

Opublikowano

Jeszcze jak kopiesz to czy znajdziesz diamenty to zalezy od twojego szczescia czy akurat laskawie trafisz na rude diamentow przed soba. Najlepiej kopac 10-15 poziom i robic takie korytarze. zaczynasz na 11 poziomie i kopiesz na 3 kratki szerokosci i 3 kratki wysokosci i takie korytarze obok siebie w odstepie o jedna kratke. Moj sposob ale kazdy ma chyba swoj nie ?

Just keep and flying

Opublikowano

Dobre łap Likee

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Dzięki all ;) Chociaż garstka osób ogarnia ten poradnik. To mi pomaga, naprawdę.

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Opublikowano

Poradnik bardzo prosto opisany. A po za tym, na pewno z niego skorzystam : )

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

Like dla cb a no i

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapraszam do Moich temató na Mpc Forum!!!

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

No cóż ... jak zaczynaliśmy grać w MC to o tym nie wiedzieliśmy więc nie wiem o co spina w niektórych komentarzach ;) Dla początkujących idealny :)

Opublikowano

3UP

Po 1. Nie dałeś like

Po 2. Spam.

Dzięki all :D

Opublikowano

3UP

Po 1. Nie dałeś like

Po 2. Spam

Po 1. Od użytkownika forum zależy, czy da lajka.

Po 2. Powiem tyle, że jesteś idiotą pisząć BEZUŻYTECZNY poradnik

JEŻELI GRACZ MAJNKRAFTA (nudzi mnie ta gra..) chce znaleźć jakiś poradnik, to bierze w ręce klawiaturę, klika kolejno w litery " g o o g l e . p l " klika ENTER, pisze " Minecraft jak znależć diamenty " lub inne podobne hasło, klika enter i ma TYSIĄCE prawdziwych poradników, a nie taki śmieć, który pisze osoba, która nawet nie wie co to szacunek i wyrozumiałość. Do takiej idioty już dawno nie pisałem, jak można pisać coś bez sensu i żądać od tego LIKE? Jesteś po prostu powalony na głowę!

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Up.

Głąbie. Sam napisał 'masz like' a ja tylko napisałem, że jednak nie dał.

Pisząć? Pff... po za tym skoro nie grasz w to, to jaki prawem to oceniasz? Szczerze to wypierdzielaj.

nie wiem co to szacunek i wyrozumiałość? A może widziałeś poradniki mr. szela? Co krytykę 'co za noob' 'jej kolejny noob' 'daj lajka' 'ko men tuj' jest tego bardzo dużo.

Nie wiem o co Ci spina. Ogarnij się. Nara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...