Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Multiplayer GTA IV

kornixD123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem sobie ps3 2 mies temu i gta 4 ok. 5 tyg temu . Multiplayer chodzic wspaniale. Ale jednak gdy wchodze w telefon i multiplayer wyskakuje mi oto taki komunikat : Cannot connect to Game Provider

a w resistance 3 wyskakuje mi ze wylogowano mnie z playstation network zaloguj sie by korzystac z sieci a przeciesz caly czas jestem zalogowany

Przepraszam ze w tym temacie pisze o 2-óch problemach

Opublikowano

konto w PSN założone na osobę pełnoletnią? jeśli gry są od 18 lat to na takim koncie nie pograsz po sieci w gry dla dorosłych

jaki jest typ NAT w teście połączenia? mogą być zablokowane porty choć w przypadku R3 powinno zalogować i odpalić grę ale nie łączyć z lobby

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To często spotykany problem, spróbuj wejsc do gry, aby wyskoczył Ci ten błąd potem wyłącz konsole, zresetuj router i wejdź ponownie. Powinno pomóc. Rock* powinien coś w końcu z tym multi zrobic bo jest strasznie pobugowane ;/

Opublikowano

Nie działa bo była konserwacja, teraz powinno być ok chyba że to wina gry :P.

akurat to nie jest przyczyną, PSN wczoraj działało normalnie, prace tyczyły się PS Store

Opublikowano

akurat to nie jest przyczyną, PSN wczoraj działało normalnie, prace tyczyły się PS Store

Właśnie nie sony informowało aby przed godziną bodajże 16 się zalogować aby potem grac online.

Opublikowano

Właśnie nie sony informowało aby przed godziną bodajże 16 się zalogować aby potem grac online.

co nie zmienia faktu, że działało normalnie tym co się logowali przed godziną 16:00, autor tematu nie napisał kiedy wystąpiły problemy z grą, być może wczoraj a być może od początku nie może ich odpalić

"a w resistance 3 wyskakuje mi ze wylogowano mnie z playstation network zaloguj sie by korzystac z sieci a przeciesz caly czas jestem zalogowany" wychodzi na to, że był zalogowany czyli powinien móc grać on-line

póki autor nie napisze konkretów to można sobie tylko gdybać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...