Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperiumMT2[Dedyk]

President

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu u h. bronią jest tylko żal i kruk a nie ma pozostałych broni na 75lvl? I dlaczego jest taki dziwny system ulepszeń? Jakieś małże, togi... WTF?!

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Ceny zmianek bonów 1/5 to przesada! Takie ceny to so na medium nie easy za 1kk proponuje 200 lub 100 zmianek. To także powinno przyciągnąć troche graczy.

@edit Te ceny kamyków duchowych też odstraszają. Co innego jakby był 1 na P

@down zgadzam się i jeszcze ta cena...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Kont: 1980 Graczy: 1354

Kont czyli kont

Graczy czyli ilosc postaci zalozonych na serwerze

LoL, ja chyba slepy jestem bo nie widze na stronie graczy online. Owszem jest malo graczy ale ten licznik gwarantuje ci ze o tym nieswiadczy napewno...

sygnatura.png

Opublikowano

Dla tych ktorzy mysla ze wbija full KD w 5 min lub wbija 250 w dzien to musze was zawiesc ! Nie ,nie wbijesz, nie nie ma 100% na kd, nie nie jest latwo, trzeba troche poexpic aby cos miec...LOL, sztabki leca niezaleznie od levela... Wystarczy 1h expa na duzym spocie wpada ok 300 sztab... To tyle jesli chodzi o snoobiow ktorzy mysla ze dostana od razu wszystko pod ryj. Jesli chodzi o kd specjalne to tyle kosztuja poniewaz sa specjalne. Kropka.

sygnatura.png

Opublikowano

Trochę mało graczy online, jednak z tym trzeba się pogodzić. Odstrasza mnie też topka. Co do prezentacji to taka nijaka jest. Grafika z internetu, nic specjalnego, ale ładnie wszystko opisanie i oto chodzi. Powodzenia z serwerem i wielu zysków!

Opublikowano

2XUP-Skile na P robi sie duchowym, z M1=P

UP-Ja nie robilem serwa dla zarobku, to jest darmowy serwer... Jedyna opcja zdobycia SM to przez konkursy itp... Jesli chodzi o prezentacje to wykonam cos fajnego, wiesz chyba ze obrobka zdjec to czasochlonne zajecie...

sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny serwer.Podobny do Tonitorum,który był moim ulubionym easy serwerem.Na stronie strasznie licznik podkręcony! 2k graczy,przy 3k założonych kontach....Dziwne,nie?Gdyby nie 6 7 na klasy,byłoby naprawdę tylu graczy.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...