Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana e-mail;d

zabcia33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemaaa ;d noo bo mam taki problem;d kumpel dał mi konto wraz z email... i chce zmienić te konto na swój email... wysłałem zmiane ... i na ten email co dał mi kumpel nic nie przyszło:((((. a na stronce www.metin2.pl jak się zalogowałem to mi pisze Zmiana adresu e-mail czeka na potwierdzenie lub anulowanie. a nic na ten stary email mi nie pszyszło.. co mam robić? ile mam czekać... na nowy>? czy coś;d prosze o pomoc;d

Opublikowano

a ile czekasz na tego emaila ?? ( mogą być jakieś opóźnienia ;p ) a jak nie poczekaj bo po kilku dniach to się anuluje i możesz wysłać jeszcze raz.

Opublikowano

tez tak mialem ale ja ta wiadomosc mialem w swoim emailu nie kogos tylko u siebie bylo czy akceptuje zmiane emailu

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

właśnie przed chwilą widocznie samo się anulowało... i na stronce www.metin2.pl mogłem jeszcze raz zmiane wysłać.. i to samo.. nic na e-mail nie przychodzi;( a może to w czymś pomoże.. e-mail.. ten na którym jest obecne konto.. był zablokowany jakis czas...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...