Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iVeila [Dedyk]

Sheila^^

Serwer  

220 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? serwer ?

• Tak, zagram na nim z przyjemno?ci? !
    • Nie, nie gram !
  2. 2. Na serwerze maj? dropi? rady i egzo ?

3. 3. Zmieni?/a by? co? na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z ku i kamykami przesada 1skil bedzie sie wbijalo tydzien czasu albo i dluzej nie dawajcie rad ale zrobcie ze ku co 6-8h a kamol12h i bedzie git... co do serwa godny uwagi... no i te bony zmiencie co najwyzej dajcie 5% jako najmniejszy bon abs'u;p

Kamol 100% Na wejście czytanie co 12 H Czyli

12*2*10/2 = : )

Opublikowano

MOZESZ PODAC JAKIE BONY BEDA WCHODZILY DO BRANSY, NASZYJNIKA, BUTOW I BRONI EPICKICH? NIE CHODZI MI O TE KTORE WCHODZA Z DODAN BONOW

http://iveila.pl//bony

TYLKO TE KTORE SA PO ULEPSZENIU NP BRANSY Z LEZ + 9 NA EPICKA KURRWA ODPOWIEDZ NA TO PYTANIE DO CHOLERT BO ZNOW BEDZIE ZE WYBIORE MENTALA A OKAZE SIE ZE SERVER WYWYZSZA KLASY TAKIE JAK SURA WP I WOJOWNIK BODY...

Opublikowano

Raczej to nie jest dobry pomysł żeby dało sie tą ksiegę czytać tylko co 12h więc może zróbcie np 50% , że wejdzie ale dodajcie do dropu egzo i rady w małym stopniu .

Opublikowano

Raczej to nie jest dobry pomysł żeby dało sie tą ksiegę czytać tylko co 12h więc może zróbcie np 50% , że wejdzie ale dodajcie do dropu egzo i rady w małym stopniu .

zGADZAM SIE W 100% I NIE TYLKO JA GO POPIERAM

MI JUZ SERVER DZIALA TERAZ CZEKAC AZ WLACZA REJE;]

Opublikowano

Kamol 100% Na wejście czytanie co 12 H Czyli

12*2*10/2 = : )

nie kazdy gracz to no life... chodze do szkoly od 7 (wyjezdzam o 6) wracam o 16.. bede dawal rade czytac od pon do piatku 1ku.... w weekend 2ku:D ku sa co a wiec przez tydzien przeczytam 7ku:D prawie 2tygodnie na wibice jednego skila na g potem dalej 2tygodnie na dobicie do p;)

a wiec jednak sadze ze czas czytania powinien byc zmiejszony;)

Opublikowano

ja uwazam ze sposob z egzo i radami bylby bardzo dobry np zeby z metkow lecialy a do przeczytania 55 ku zeby bylo a nie 10 ideal jak dla mnie;] patrzac na to ze leci ku z metkow ktora mozemy czytac niezaleznie czy to silne czy aura to bardzo dobry pomysl

Opublikowano

Nie dawajcie egzo .. z tego co wyczytałem to przecież jest 100% na przeczytanie kamola jak i tej specjalnej księgi więc 5dni (jeśli regularnie czytamy co 12h) i mamy G1 + 5dni i mamy P.

Druga opcja to : 55ksiąg do G1 ale wtedy dodać egzo do dropu ze szkatułki.

photo261314.png

Opublikowano

Nie widzę tutaj nic zachęcającego czego nie ma na innych hardach. Serwer widać dobrze zrobiony lecz nie zagram, ponieważ istnieje wiele hardów na których gram ;/

Opublikowano

daj ktoś linka do Patchera lub clienta

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Co ile sie czyta zwykla instrukcje i ile trzeba tych instrukcji do g? jaki maja procent te inst aby wbic skil na wyzszy poziom?bo sie juz zamotalem i to niezle:)

odpowiesz?

Instrukcji 55

Ks 10

daj ktoś linka do Patchera lub clienta

Patchera masz na dole w prezce.

Opublikowano

co ile można oddawać do Biologa ?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

No no serwer z prezentacji wygląda na prawdę dobrze, a jesteście przygotowani na ddosy? bo na pewno będą ddosować znając życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...