Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja EGArena Cabal

inferno19982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeszcze jedno wlasnie go juz ssciagnelem i mam taki problem Włączam gre i nagle pisze ze jest oflinne ale gre moge wlaczyc normalnie ale pisze ze polaczenie z serverem sie nie udalo i wlasnie nw czy to trzeba patch sciagnac bo cos tak mysle bo nie sciagalem i chcialbym wiedziec czy patch jest potrzebny

Czytaj informacje na forum ;x

Server jest przenoszony na EP8 i innego bodajrze dedyka ;x

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko dziala ale o 16:40 wywalilo i gdy otwieralem okno z cabalem pisalo Online ale gdy próbowałem sie zalogowac to bład z połaczeniem hmm tera uptade robie moze cos pomoze a i stronka nie dziala :D

elo here

Opublikowano

Zulicy mam pytanko i odp na twoje ';dpatcha musisz pobrac na stronce masz Download i masz tam patch zjezdzasz na dół i masz ManualPatch ja pobieralem z mediafire

jak ci sie sciagnie to instaluj na folder twojego cabala (a pytanie to czy jestes chetny ze mna zagrac :D)

elo here

Opublikowano

Zulicy mam pytanko i odp na twoje ';dpatcha musisz pobrac na stronce masz Download i masz tam patch zjezdzasz na dół i masz ManualPatch ja pobieralem z mediafire

jak ci sie sciagnie to instaluj na folder twojego cabala (a pytanie to czy jestes chetny ze mna zagrac :D)

kuba jasne ze tak sciagam patcha umówmy sie i mozemy pykac razem :)

oczywiście jescze dziś tylko musze pobrac a jaka klasa grasz bo ja chyba bladem

6981b18bffcd4649ca2271c9eb10c431b442985e.png

Opublikowano

Na tym serwie jest najlepszy Fs ten z mieczem i tarcza najwiecej wali tak mi mowili gracze z gildi :) A jezeli nie bedziesz cos tam ogarniac to pomoge :Pmoje gg to 38038264 pisz jak chcesz bo na mpc forum to troche nie wypada :D ALE TO TWOJ WYBOR :p

elo here

Opublikowano

Degistevi mam problem ze jak wlanczam ten cabal to nic sie nie dzieje nawet x-trap sie nie wlancza nic !!! klikam tylko start i nic/Wlasnie byl uptade i juz bylo ok ale byl problem ze nie moge wlaczyc gry wiec prosze o odp

elo here

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Witam
Gram na EGArena Cabal - Salvation Ep.8 i proszę o napisanie mi na PW, osoby które również tam grają, jaka polska gildia jest tam itp. :)
Moja profesja to Wizard o nicku NukinTHC, aktualny poziom 156 ; d

Więcej informacji udzielę na PW lub w grze.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam taki problem z tym privem ponieważ zarejestrowałem się i przyszło mi na pocztę i klikam w ten link i mi się nic nie włącza I nie wiem co robić Help :(

Opublikowano

ah jak już piszesz takiego posta to wklej ss'a z błędem albo wytłumacz dlaczego się nie da zainstalować . Skąd mam wiedzieć co może być tego problemem?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...