Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOCY LUDZIE NIE WIEM CO ROBIĆ PILNE NIE DAWAC MI WARNOW POMOCY

Nihilistic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosilbym nie warnowac chce tylko napisac cos bo malo kto jest zainteresowany wlasnie skanuje spy botem myslicie ze pomoze ?

Dopiero mam 0,9 i nawet nie wiem czy ten spy bot to usuwa ten najnowszy bo chyba nie macie jakis link do dobrego anty virusa za free ? odwdziecze sie lajkami codziennie

Opublikowano

prosilbym nie warnowac chce tylko napisac cos bo malo kto jest zainteresowany wlasnie skanuje spy botem myslicie ze pomoze ?

SpyBot to przestarzały program .

Mówiłem ci daj loga OTL to wszystko załatwimy .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Kur** jak chcesz wyjść z tego gówna to ci mówię żebyś dał mi logi OTL .

Gówno nie Avast .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Tam masz wszystko.

http://www.mpcforum.pl/topic/679592-tutlogi-co-i-jak/

I nie szybki skan tylko Skanuj .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Tu masz przesłać w załączniku a nie wklejając .

Ustawiłeś wszytko na użyj filtrowania ?

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Mówiłem ci żebyś w załączniku dał .

Ale ty ułomny jesteś -.-

Skup się !

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Jak piszesz posta kliknij w Więcej opcji .

Tam masz dodaj pliki i kliknij na dodaj pliki .

I wybierz pliki OTL + EXTRAS.

A co tu się znać takie coś to potrafi wykonać dziecko 3 klasy podstawówki :x

Przecież to jest podstawa i ja nie wiem jak ty z komputerem funkcjonujesz :O

Edit: tak własnie o to chodzi .

Teraz loga przejrze bądź cierpliwy !

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

dziękuje jeśli mi pomożesz bd probowal się jakos odwdzieczyc polecac Cie cokolwiek lajki dawac itp :)

a jeszcze jedno laptop to osbny komputer wiec tam nie musze nic robic prawdA ?

Opublikowano

Keylogger to tu nic .

Niestety mam okropne wieści .

W systemie siedzi okropny wirus Sality który zaraża i niszczy pliki wykonywalne na wszystkich dyskach .

Ta infekcja ma silne kwalifikacje na format całego dysku!!!

Stąd te blokady menedżera zadań oraz edytora rejestru

Są nałożone polisy :

O7 - HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: disableregistrytools = 1
O7 - HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: DisableTaskMgr = 1

Sugeruje także sterownik Sality :

DRV - File not found [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\WINDOWS\system32\drivers\jmsnfm.sys -- (amsint32)

Jest w stanie Running czyli cykl zarażania w toku !

Oraz 3 działające procesy :

PRC - [2013-01-18 13:29:28 | 000,051,882 | ---- | M] () -- C:\Documents and Settings\USER\Ustawienia lokalne\Temp\winyasgi.exe
PRC - [2013-01-18 13:25:56 | 000,012,970 | ---- | M] () -- C:\Documents and Settings\USER\Ustawienia lokalne\Temp\winrddo.exe
PRC - [2013-01-18 13:25:54 | 000,036,010 | ---- | M] () -- C:\Documents and Settings\USER\Ustawienia lokalne\Temp\winlibp.exe

Także plik Sality razem a autorun :

[2013-01-17 22:25:53 | 000,103,140 | RHS- | M] () -- C:\apdh.exe
[2013-01-17 22:25:53 | 000,000,264 | RHS- | M] () -- C:\autorun.inf

A także autoryzacje ipsec :

"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\MultiHack_V1.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\MultiHack_V1.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\WINDOWS\Explorer.EXE" = C:\WINDOWS\Explorer.EXE:*:Enabled:ipsec -- (Microsoft Corporation)
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winkwlr.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winkwlr.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\xjcc.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\xjcc.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winhxwdpa.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winhxwdpa.exe:*:Enabled:ipsec
"D:\== GRY ==\g\hamachi-2-ui.exe" = D:\== GRY ==\g\hamachi-2-ui.exe:*:Enabled:ipsec -- (LogMeIn Inc.)
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\uufjjk.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\uufjjk.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\rugrx.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\rugrx.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\wingaul.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\wingaul.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winuwmopj.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winuwmopj.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winlpkgs.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winlpkgs.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winvske.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winvske.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winyeto.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winyeto.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winaetpn.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winaetpn.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\vamdyn.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\vamdyn.exe:*:Enabled:ipsec
"D:\== GRY ==\gg\Gadu-Gadu\gg.exe" = D:\== GRY ==\gg\Gadu-Gadu\gg.exe:*:Enabled:ipsec -- (Gadu-Gadu S.A.)
"C:\Documents and Settings\USER\Pulpit\MinecraftSP.exe" = C:\Documents and Settings\USER\Pulpit\MinecraftSP.exe:*:Enabled:ipsec -- (AnjoCaido)
"C:\Program Files\IC\Card Reader Driver v1.9e\Disk_Monitor.exe" = C:\Program Files\IC\Card Reader Driver v1.9e\Disk_Monitor.exe:*:Enabled:ipsec -- (Neodio Corp.)
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winlibp.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winlibp.exe:*:Enabled:ipsec -- ()
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winrddo.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winrddo.exe:*:Enabled:ipsec -- ()
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\bbdjtq.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\bbdjtq.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winyasgi.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winyasgi.exe:*:Enabled:ipsec -- ()
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winhrmnt.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winhrmnt.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winxsxgx.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winxsxgx.exe:*:Enabled:ipsec
"C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDTray.exe" = C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDTray.exe:*:Enabled:Spybot-S&D 2 Tray Icon -- (Safer-Networking Ltd.)
"C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDFSSvc.exe" = C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDFSSvc.exe:*:Enabled:Spybot-S&D 2 Scanner Service -- (Safer-Networking Ltd.)
"C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDUpdate.exe" = C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDUpdate.exe:*:Enabled:Spybot-S&D 2 Updater -- (Safer-Networking Ltd.)
"C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDUpdSvc.exe" = C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy 2\SDUpdSvc.exe:*:Enabled:Spybot-S&D 2 Background update service -- (Safer-Networking Ltd.)
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winjynk.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\winjynk.exe:*:Enabled:ipsec -- ()
"C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\yoofo.exe" = C:\DOCUME~1\USER\USTAWI~1\Temp\yoofo.exe:*:Enabled:ipsec -- ()

W logach widać blokady antywirusów firewalli oraz innych programów zabezpieczających .

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]
"FirstRunDisabled" = 1
"AntiVirusDisableNotify" = 1
"FirewallDisableNotify" = 1
"UpdatesDisableNotify" = 1
"AntiVirusOverride" = 1
"FirewallOverride" = 1
"UacDisableNotify" = 1

1. Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach .

Start --- PPM na Mój komputer --- Właściwości --- Zakładka Przywracanie systemu --- i wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach .

2. Pobierz SalityKiller i skan aż do skutku aż będzie 0 wykrytych

http://www.sendspace.pl/file/a76b106f24e88d801adbb6d/salitykiller

Daj znać jak skończysz skanowanie .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Na pulpicie to samo jest jak na Start.

Tylko poprostu przeniosłeś na pulpit .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

i nacislem prawym i mam tam eksploruj chyba ze cos innego

mam np zarzadzanie komputerem i eksploruj i cos tam jeszcze

a jak mi zeskanuje to co ma byc napisane bo nie wiem dokladnie

Opublikowano

Niech wejdzie jakaś osoba co zna się na komputerze bo ty widzę nieogarniasz .

Napisałem ci że masz nacisnąć właściwości !!!

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

przepraszam za moj debilizm ale pod stresem to robie i nie umie sie uspokoic dobra jestem w przywracaniu systemu co dalej

bo chetnie bym sformatowal tylko moj tata ma wazne rzeczy w sumie ja tez i nie chce tego usuwac wiec mysle ze to przywracanie da rade

Opublikowano

Zaznacz wyłącz przywracanie systemu.

Kliknij w Zastosuj i Ok .

I się bierz za punkt 2 .

Tylko uruchamiasz szczepionkę i wszystko automatycznie skanuje i leczy zainfekowane pliki .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Nie usunie tylko leczy pliki .

Jeśli chodzi o pliki .exe i .dll to o nich zapomnij .

Zdjęcia muzyka filmy to te ważne dane bo one nie są tknięte .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...