Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc naukowa

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Szukam czegos co pomoze mi w nauce, myslalem o tablecie, co wy na to?

Na komputerze jak siedze, to wiadomo jak jest :f

Jak mozecie to podeslijcie linki, tylko bez code, bo na fonie siedze, do tabletow do nauki.

Max cena 250zl :F

Opublikowano

Po kij ci jakiś tablet za dwie stówki co klikniesz i masz ścine na 10 minut ;D Ja tam się nie uczę i mam dobre wyniki w nauce (wystarczy słuchać na lekcji jak nauczyciel coś mówi :P ). A jak tak bardzo pragniesz mieć ten tablet to za 500 zł minimum...

Opublikowano

Ale powiedzial ktos inteligentnie. "Ksiazka" nie kurwa nie wiem co to i nie uzywam -,-

Nie wszystko znajde w domowych ksiazkach, np. zadania z historii, potrzebuje szybkiego przegladania internetu.

Opublikowano

Ale linków zewnętrznych nie można napisać bez code. :c

http://allegro.pl/tablet-adax-7dc2-pojemnosciowy-7-4gb-android-4-x-i2936604599.html

Taki tablecik. Skoro tylko do nauki to nic lepszego Ci się nie przyda. ;> Ale nie wydaje mi się, żeby Ci to pomogło. Skoro siedząc przy komputerze masz problemy z koncentracją to na pewno tablet także dostarczy Ci sporej rozrywki, która odciągnie Cię od nauki. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...