Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktualizacja Kbota

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktoś wyjaśnic na czym polega to, że kbot aktulaziuje sie raz 4dni raz 1 dzien jak np w tym tygodniu?? Jeżeli jest już taki temat to porsze o podeslanie linka.

Opublikowano

To zależy od tego jak ivanowi chce się ruszyć dupę i crackować ibota.

Opublikowano

Wszystko na Ivana zwalić najlepiej ? w pierwszej kolejności problemy do BP, że robią aktualizacje w drugiej do profibotu, że jako tako zabezpieczają swoje produkty i dopiero w trzeciej kolejności możecie mieć problemy do Ivana...

1.jpg

Opublikowano

Wszystko na Ivana zwalić najlepiej ? w pierwszej kolejności problemy do BP, że robią aktualizacje w drugiej do profibotu, że jako tako zabezpieczają swoje produkty i dopiero w trzeciej kolejności możecie mieć problemy do Ivana...

Czytaj do końca posty.

Jest pytanie dlaczego tak długo robią kbota.

A więc jak ivan się postara to szybko robi.

Opublikowano

A kurwa Avin to jest programista , i on nie ma problemów z pakietami. Ivan też myślę nie ma 16/17 lat ja my...

btw, pobierz przez bota aktualizacje.

Opublikowano

Czytaj do końca posty.

Jest pytanie dlaczego tak długo robią kbota.

A więc jak ivan się postara to szybko robi.

Chodzi mi o to, że raz zabezpieczenia w ibocie są lepsze raz gorsze...

A kurwa Avin to jest programista , i on nie ma problemów z pakietami. Ivan też myślę nie ma 16/17 lat ja my...

btw, pobierz przez bota aktualizacje.

Ivan to dorosły facet :P (przynajmniej z głosu) i wątpię, żeby 13/14 (chodzi o początki kbota) latek cracował ibota :D

Prawda jest taka że gdyby się Ivanowi chciało to robi aktualizacje w kilka godzin max

żyj dalej w tej świadomości... jak taki mądry to sam ogarnij cracowanie w kilka h...

1.jpg

Opublikowano

Pukacz nie ogarniam crakowania..... Jestem na poziomie 0 i dlatego wole kupić bota :P

Lepiej dla Ciebie

#up

Witam, proszę przestać spamować nie na temat.

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...