Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam klikla pytań. Farmie sie na ongach i mam juz 400k SP. Na wybrany przeze mnie build potrzeba 1,5kk SP (od 30 lvla do 100 na gap0 mamy 350k SP) . I tu moje pytanie- chce farmić w cave DH na tych mobach 61 i 63lvl przez 8 lvli (wejdzie 280k SP) jest możliwość dobrego dlvlu kiedy postać ma ~55lvl? Na czym sie dlvlować?? Czy może jeszcze sie farmić ale na innych mobach? Jak tak, to gdzie(musi być safe zone dla noobów)??

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

lepiej na ongach farm bo później będziesz żałował i dużo więcej kasy cie to wyniesie ale jak chcesz farmić na wyższych to lepiej na maskach a jak chcesz dlv do 55 to gdzieś na takli albo na rock

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

hmmm powiem tak wyjdzie dłużej bo szybciej zabijesz onga gp nisz tego na 63 gp i więcej kasy na poty zabulisz lepiej farm sie na ongach

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

zdania sa podzielone.. jedni uwazaja ze lepiej na ongach a inni ze w cave ;p chociaz moim zdaniem lepiej na ongach wiekszy spawn maja i latwiej sie dlvl robi.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Skoro masz wiza swojego na 93 to masz kasę na poty na 100% ... dlvl na kwiatkach , a co do cave to po prostu mniejszy ks jest przy wizie , bo na ongach i liony i bardzi w przeciwieństwie do cave

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

jeżeli masz wiza takiego , to wbij nim 1 lvl , żeby był nowy staff i taxuj się w cave a przy okazji zarobisz sporo

Opublikowano

jeżeli masz wiza takiego , to wbij nim 1 lvl , żeby był nowy staff i taxuj się w cave a przy okazji zarobisz sporo

@OFFTOP

jaki ty masz lvl 20 ? o.O nowe bronie 10 DG jest od 91

@TOPIC

moim zdaniem powinieneś się farmić na ongach ponieważ masz większy spawn , kto sksuje wizardowi ? xD , GIG PT z berkiem i controlem (zapomniałem jak się nazywa ) to pada na kilka hitów , ticket i małe lvl w pt 1-10 to zajebiscie szybki sposób na sp, ^^ nie widzę powodu żeby się nie farmić na ongach żyć nie umierać xD moge ci jeszcze dać na PM script na ongi na najlepszy i najbardziej safe spot

@OFFTOP

SonYuo gratuluje Moderatora zasługujesz na to ; D

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

@OFFTOP

@TOPIC

moim zdaniem powinieneś się farmić na ongach ponieważ masz większy spawn , kto sksuje wizardowi ? xD , GIG PT z berkiem i controlem (zapomniałem jak się nazywa ) to pada na kilka hitów , ticket i małe lvl w pt 1-10 to zajebiscie szybki sposób na sp, ^^ nie widzę powodu żeby się nie farmić na ongach żyć nie umierać xD moge ci jeszcze dać na PM script na ongi na najlepszy i najbardziej safe spot

@OFFTOP

SonYuo gratuluje Moderatora zasługujesz na to ; D

Jak jzu coś to 10D to 90 95 i 98.

Oczywiście lepiej bedzie farmic sie na ongach bo bedzie szybciej szło, tylko ze jedyną wadą bedzie szybszy dlvl. Co do wbijania wiekszego lvla dla lepszego staffa nei ma sensu bo i tak mamy od dawna onga na hita. Rozumiem jakbymy grali battle bardem ale wizzem 90 styknie.

76561198001815076.png
Opublikowano

@2xUP

ty za to tez za dużego lv nie wbiłeś jest broń na 94 10D

@UP

ajj szybszy ale się machałeś bo 90 94 98

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

To chyba zostane na ongach jednak. Tylko troche mnie to wkurza że musze codziennie dlvl robić dwóm postacią a jeszcze te wing tribe guardian (lvl80) ciągle mi ressera zabijaja :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

@OFFTOP

o żal -_-

bronie są na 90, 94 i 98, on powiedział, że ma 93 czyli wbić 1 lvl to 94 co nie? co za kretino, sprawdź czy masz rację dopiero później kogoś krytykuj!!

@temat

nie musisz robić dlvl na wingach, idź na kwiatki

Opublikowano

Chodziło o to że wiara co spawni Wing Triby pod Hotan zabija mi ressera a nie że chodze na dlvl na Wing Triby :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

o ile mi wiadomo to one tylko przy wejściach są a dalej już ich nierespią

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

zwracam wam honor są na 90 xD dzisiaś sprawdziłem na mojej glawii

@SIĘ NIE POPISAŁEM@

@Rychu94

rzadko to powiem ale powiem xD

sorka

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*